Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete

Postări Recomandate

• Răspunsuri 236
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Posted Images

Mulțumesc tuturor pentru urari. Chederele par ok, sigur va freca chederul usilor spate in caroserie, voi pune o banda adeziva transparenta groasa... ce s-o strica 5 ani... ce se va putea... se va schimba pe garantie. AC face frig rau fata de celelalte doua mai vechi, dar nici cu ele nu am probleme, racesc bine interiorul!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 11.08.2023 la 17:06, ninoniculescu a spus:

Prețul cu extensia de garantie si revizii gratuite a fost undeva la 24.500 Euro. Pentru ca am apelat din nou la rate (nu pot strange / astepta sa acumulez bani), am ramas la Dacia pentru flexibilitatea finantarii (avans mic, poate fi si 5%, am ales 10%; am luat si 2 "rable"; rata pe 5 ani 2150 RON), la alte marci (mult mai scumpe la dotari similare, nu stiu daca mai fiabile, de exemplu am fost la Kia-Hyundai, Suzuki, Skoda, Jeep...), avansul minim era de 15-25% cu finanțare prin banci comerciale cu dobanzi mai mari ca la Renault Finance!

Nu ai de plătit valoarea reziduală de 10.000 euro la finalul creditului ?

Presupun că e programul lor, 5 ani fără griji, RCI Leasing.

Link spre post

Nu este nimic de platit la final (doar o taxa de aprox. 50 RON de stergere ipoteca asupra masinii), este credit, nu leasing, in cartea de identitate a masinii sunt eu proprietar.

Da, este ceva cu Dacia Extenso plus 5 ani fara griji, sunt mai multe facilități incluse.

Link spre post
  • 7 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...