Sari la conținut

Stergatoare de parbriz, Duster II (2018)

Postări Recomandate

• 1 year later...
  • Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Din datele pe care le am pentru DusterII codurile OE pentru stergator fata sofer este 288905401R pasager 288905811R sau set 288902078R si au dimensiunile 550 \475 mm (vezi si postul #2) iar stergatoru

Tocmai am descoperit ca Dusterul meu (2021) stie sa-si puna stergatoarele in mod "service". Pentru asta, cu contactul luat, se duce maneta de stergatoare la maxim in jos, iar stergatoarele vor parca i

Revin si eu cu un update la postul precedent din 2 Februarie 2023, stergatoarele Bosch Aero Twin dupa vreo luna de zile au inceput sa scartaie si sa lase "urme", poate am nimerit eu unele proaste, nu

Posted Images

Lamela o tragi ca-n filmul de mai sus, la min. 3.25. Ca sa iasa de pe brat, tre sa apesi in jos cele doua cleme de pe conectorul lamelei (asa cum indica si sagetile de pe ele), astfel incat pintenul acestuia sa iasa din gaura de pe brat. La mine inca nu-i nevoie sa fie schimbate lamelele, dupa doi ani jumate sterg inca foarte bine si fara zgomot.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 9 months later...

Pt. Ph2 modelul prezentat mai sus il gasiti si sub forma de produs de origine si varianta Bosch pe Daciashop.ro. Eu am montat Bosch sa vad daca tin mai bine fata de cele de origine.

20210810_132955.jpg

Link spre post
  • 9 months later...

Salutare,

A venit si la mine momentul sa schimb stergatoarele dupa 3 ani. 

@Ignis , cum se comporta Bosch-urile?

@Kidu , cum e? Regrete sau sa merg pe ce ai mers si tu?

Merci!

Link spre post

Ce sa zic sterg bine si sunt silentioase pana la -5 grade..sub le apuca sa faca zgomot in general la revenire...si asta cand e geamul curat, lichid de iarna folosesc Sonax Nano Pro...eu nu stiu ce stergatoare sa mai iau sa nu faca zgomot. Cred ca toti le fac din ce in ce mai proaste. Am avut masini cu stergatoare din fabrica in general care nu faceau zgomot nici iarna nici vara. 

Editat de Ignis
Link spre post

Am mers pe Valeo-urile de mai sus pana la urma: https://www.epiesa.ro/lamela-stergator-valeo-577810-epsitem-211984.htm

Astept sa imi ajunga maine.

Legat de zgomot, nu m-ar deranja, cu conditia sa nu lase urme pe parbriz.

Incerc Bosch-urile cand o fi vremea sa le schimb pe astea. Vedem.. :-)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...