Sari la conținut

Postări Recomandate

Din filmuletul pe care l-am postat mai sus am observat ca hartile de acolo sunt din 2014.Q2 asa ca aseara mi-am scos stickul din masina si mi-am updatat si eu hartile. Ar fi fost frumos din partea celor de la dacia.naviextras.com sa trimita un mail cand apar versiuni noi de harti daca tot avem conturi acolo :| sa stie lumea cand sa le actualizeze.

Mentionez ca inca nu au trecut acele 3 luni (despre care nu mai stiu unde am citit, in care iti poti face update la harti gratuit) de cand am cumparat masina si nu a trebuit sa platesc nimic pentru aceste update-uri. Sunt curios daca a trecut acest timp de la achizitionarea masinii daca mai poti face update-urile gratuit, cine se afla in cazul acesta si isi face sau incearca sa isi faca update la harti, rog sa impartaseasca si cu noi :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TIBd9zbyRGM#t=170

Pe la minutul 3:07 e lista de harti, iar fisierele contin anul si luna cand au fost actualizate.

Stiu ca este in alta limba meniul, dar te poti lua dupa imagini pe ce butoane sa apesi; )

Videoclip indisponibil. Deci...il reincarci?

Link spre post

Deci mie ori nu imi mai da voie sa fac update, fie nu respect pasii. Cand intru in catalog imi arata ca exista update pt Romania si imi cere 49 euro pt 25 mb de informatie. Cam scump. O sa incerc sa vad daca la masina s-a incheiat procesul de update de la ultima interventie. Stie cineva daca atunci cand mergi la masina cu stickul si dai actualizare, sa se marcheze in vreun fel inchiderea procesului de preluare de pe stickul de memorie? Va multumesc anticipat!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...