Sari la conținut

Postări Recomandate

apropo de in-car entertainment, dupa ce ridic masina de la dealer maine urmeaza sambata sa-mi pun pe ea doua amplifuri (unul pentru subwoofer, altul pentru boxe) - mai exact mac audio mpx 2500 legat in bridge (pe care il am deja pe alta masina, doar il mut) pt subwoofer si mac audio mpx 4500 pentru boxele din masina; voi pastra HU media nav cu care vine masina, interfatarea o sa o fac cu filtre hi-lo; boxele vor fi in-phase, pe fata cu tweeter separat, pe spate coaxiale; revin luni cu poze si modul in care am tras firele, inca e o necunoscuta pt mine, mai ales ca am nevoie si de o statie de emisie radio de 100W pentru uz intern al firmei; sper sa fie de folos cuiva care vrea asemenea "nebuneli" pe masina :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

depinde ce faci cu ea, nu vorbesc aici de CB :) statia radio din pacate e imperativ necesara pentru ce fac (coordonare echipe de teren si alte instalari de towere si echipamente telecom); partea de muzica o consider un cadou facut mie insumi avand in vedere cele "multe" ore petrecute la volan zilnic

Editat de dtel
Link spre post

Am promis ca revin cu mai multe informatii despre proiectul meu "multimedia".

Amplificatoarele sunt MAC audio, 4x80W pe usi si 1x240w in punte pentru subwoofer (RMS ambele). Boxele pe fata sunt In-Phase cu tweeter separat montat in dreptul oglinzilor (XTC5CX), iar pe spate tot In-Phase, dar coaxiale (XTC13.2). Nu este un sistem care sa sparga peretii blocului de langa masina, dar se aude absolut impecabil, lucru pe care de fapt mi-l si doream (nu puterea in sine). A fost conectat la medianav-ul original cu convertoare hi-lo.

Am mai pus un condensator de 1.2F pentru a compensa caderea de tensiune cand intru in emisie pe statia radio iar electrica am tras-o pe partea opusa a masinii fata de cablurile de semnal audio low-power. Montajul a durat cam 6-7 ore, din pacate pe o caldura de 35+ grade.

post-3289-0-62368900-1407786492_thumb.jpg

post-3289-0-94243300-1407786508_thumb.jpg

post-3289-0-58678200-1407786533_thumb.jpg

post-3289-0-78243800-1407786551_thumb.jpg

post-3289-0-71175200-1407786602_thumb.jpg

post-3289-0-61941000-1407786675_thumb.jpg

post-3289-0-98555600-1407786692_thumb.jpg

Link spre post

rabatez bancheta si le dau mai incolo, am lasat rezerva de cabluri sub bancheta si pot sa le trag inclusiv pana la stadiul de a le pune sub bancheta rabatata, in spatele scaunelor. Exista pana la urma un compromis in toate :)

Link spre post

Nu ar fi mai bine sa fie montate pe laterala stanga (vertical)? Ai avea si loc in portbagaj si nu ar mai fi nevoie sa fie mutate in caz ca este necesar un volum mai mare la portbagaj.

Link spre post

Ti-a placut tie asa mult cum se aude sunetul prin acest MAC Audio? Mie intotdeauna mi s-a parut marca asta una mai putin audiofila, cel putin bass-ul zici ca bati la bidoane.

Cu o masina de genul cum e Duster cu acces la portbagaj (la sunet ma refer) ai fi putut sa mergi pe JBL sau Infinity, de ce nu Pioneer.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...