Sari la conținut

Schimbare distributie, schimbare curea accesorii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Probabil încă nu se cunoaște că motoarele k9k euro6 cu adblue seamănă doar cu numele cu k9k euro6: - distribuție specială, nu merge cea de la un k9k euro6  /!\ cod orientativ 130C19462R /!\

Mai stai pe ganduri?Astepti sa se rupa sau ce?

Am schimbat pana la urma distributia, cureaua era in stare foarte bune, cauciucul nu era imbatranit, kitul de accesorii nu l-am schimbat, la fel cureaua de accesorii arata foarte bine.

Posted Images

Cantitatile date de producator reprezinta capacitatea totala a circuitului de racire, cand se inlocuiesc componente ex pompa de apa de la distributie, termostat \corp apa, etc. nu se goleste toata instalatia, de obicei cei din reprezentanta \service nu o fac si se schimba (lichid racire GLACEOL RX type D diluat 50% cu apa distilata) o cantitate mai mica cand se fac unele dintre aceste operatii (important este ca si aerisirea sa se faca in mod conform)

Acum 4 ore, Radu92 a spus:

6 litri, 50% - 50% (3 si 3).

Te intreb doar din curiozitate: esti sigur ca pentru un Duster 1.5 Blue dCi 115 4WD 2018 Adblue (subliniez asta) cantitatea totala este “6 litri ” pentru circuitul de racire? (producatorul Dacia pentru aceasta motorizare Duster XJD ex motor K9K874 ofera o cu totul alta cantitate de lichid racire)

Editat de Gil26
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut ! Nu-i bai !

Am comandat piesele pentru distributie , acu sper sa fie bine. ( :gandire:doar kitul de ditributie a sarit de acum 3-4 zile de la  530 la 820 lei pe original. Sincer nu mai inteleg haosul asta )

Numai bine !

Link spre post

Salut , cumpar de ceva timp de la ei . Pretul de acolo e :hyper:, dar numai pe comanda ferma cu livrare in cateva zile. Acum o saptamana aveau pe stoc la pretul de 530 . Reprezentanta Ploiesti - Poliserv a intarziat cu raspunsul la cererea devizului de montaj  (a trebuit sa sun din nou poate se trezesc  -se pare ca ii doare in cur de clienti si de comunicare ) si asa au sarit preturile. 

Am  gasit la amc-piese pe stoc "

Kit distributie 1.5 dci euro 6 Dacia / Renault 130C19462R / 130C17561R - 809,00 

Pompa apa 1.5 Dci (E5/E6) 210107852R / 210107477R Dacia/Renault - 263,00

Kit transmisie 1.5 dci Euro 6 117203804R - 320,00

Adblue Renault 10l Euro 6 7711785930 - 152,00

Antigel Dacia Glaceol RX Type D 1L 6001997196 - 40,00 x 3 L

Postez oferta lor si codurile pe oem    - poate e de folos cuiva de pe forum .

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post

@bicosm

Te sfătuiesc să iei o sticlă de apă de minimum 1L în care să prepari atunci rapid raportul 50:50 pentru că oricum trebuie completat la final și după ce mergi puțin.

De ce ? Pentru că îți toarnă aia direct 2L de antigel și 2L de apă distilată.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Salut. Zgomotul este de la pompa de motorina, nu are nici o legatura cu pompa de adblue. De peste 1 an de zile incerc sa gasesc o solutie. Am terorizat toate reprezentantele din tara, sunt vai si amar de capul lor. Raspunsul este ca acest sunet este NORMAL. Din pacate nu exista o pompa aftermarket, exista doar mizeria aceasta de pompa OM produsa de TI Automotive. Eu m-am saturat pana peste cap de acest sunet ingrozitor, am stricat o gramada de bani pe antifonare, degeaba sunetul respectiv trece de orice material. Parca esti mereu in ceva sala medicala cu raze. Am avut prima generatie de Duster - diesel, nu au existat astfel de probleme. Acest duster 2 are si problema aceea de sirenaj intre 90-120’km/h. Daca era masina personala era vanduta demult, asa fiind masina firmei nu am ce sa fac. Am cumparat pompa noua cu 2000 de lei face exact la fel. Este ceva de nedescris aceasta masina. Sunt zeci de pagini pe forumuri in Franta / UK etc se plange lumea, unii au dat in judecata Dacia, s-au imbolnavit de tinitus … Doamne Fereste de asa masina.  
    • update:  se pare ca bipaia pt ca aveam o roata desumflata... Martorul de presiune in roti nu a fost aprins deloc, oare de ce? Dupa ce am umflat roata, bipaitul a disparut!
    • Nu e transversala, e traversa --  Incearca asta: https://www.bestautovest.ro/traversa-suport-filtru-particule-duster-renault-544c48645r.html?srsltid=AfmBOoq9hAh3HNhG_ooFqJUc5Uexww_JP_rgA-yAafP3LAPWA7DXhyuD
    • Atenţie, există 2 tipuri de soclu la becurile astea, contactele parte superioară sau inferioară la pcb sau folie ce este acolo.  
    • Îmi poți da mai multe detalii legate de acea transversala? Eventual o poza? Am fost azi la mecanic si nu știa de o asemenea transversală.
  • Creează nouă...