Sari la conținut

duster 2 computerul de bord se blocheaza

Postări Recomandate

• Răspunsuri 209
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vlade, aruncă te rog gunoiul ăla la mine-n curte 

Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte

Nu va fi rechemare. Recall-urile se fac doar cand e amenintata siguranta. Vor remedia problema la prima intrare in service (daca se va rezolva doar din software) sau doar in urma reclamatiei clientulu

Posted Images

Curatata zona si urmarit daca mai apare orice urma e clar ca nu e stropit ci pierde. Cred ca e cel mai simplu bineinteles dupa ce ai reclamat la service masina fiind in garantie daca este cea de la profil - 2017.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acolo nu e pierdere de ulei,pai asa arata cand pierde ulei! :) Este exact ce spuneam eu acum doi ani dupa ce m-am uitat pe sub masina mea,adica si masina ta a fost data cu maglavais  negru (nu stiu ce este plus ca ii mai trebuie si 2 ani sa se usuce) pe dedesupt,pe schimbul unui muncitor alcolist....ori a fost beat si nu a vazut ce face,ori lipsa de alcol in sange si i-a tremurat mana,a dat pe langa! :))

Editat de 22DCI
Link spre post

@22DCI "Acolo nu e pierdere de ulei, pai asa arata cand pierde ulei!"

Cum ar trebui sa arate pierderile de ulei, la un coteţ de Duster NOU de 4,5 luni si cu 8.000km ? O cloaca de motor cu ulei si praf peste tot sub capota? :))

Aici e pierdere de ulei. Masina in momentul pozelor e pe elevator in reprezentanta. S-a facut constatare, poze si informarea celor de la Dacia (masina este OLV adica urmarita de

uzina, fiind printre primele aparute) care trebuie programati sa vina in momentul in care se desface sa vada si ei pe unde pierde ulei .

O alta zi pierduta in service dupa zilele pierdute cu computerul de bord blocat, care oricum nu s-a rezolvat ! 

Link spre post

Tu sti mai bine ce e acolo,din poza pare a fi stropita cu rahatul ala negru ce il dau meseriasii lu" peste in fabrica pe sub masina. Vad ca si la reprezentanta unde ai fost tu baietii sunt meseriasi de meseriasi...ca aia din Brasov care dupa ce ca monteaza de-a-n pu_ea piesele pe masina, habar nu au cum se schimba pinii in mufa de la stop si daca le spui cum se face si le dai schema in mana,spun ca ei nu fac scoala,ce mai,afoni rau de tot.De la anul am scapat de reprezentanta autorizata Dacia!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...