Sari la conținut

Esk

Members
 • Număr conținut

  16
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutral

Despre Esk

 • Rang
  Membru
 1. Eu am inchiriat un 1.5 dci edc, am facut cam 1.200km in 5 zile, masina era de test drive si avea cam 11.000km in bord, n-am avut problemele cu cb.
 2. A patit cineva pe varianta EDC?
 3. Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte din alte clase (testate) dar am un prag psihologic de pret peste care nu as trece pentru o masina noua, deja la sumele alea vorbim de apartamente si diferentele nu m-au facut sa aleg altceva. La design imi place foarte mult, asta a fost si factorul decisiv.
 4. Ati intrebat la dealer de problema asta? Poate au solutii...
 5. A cumparat cineva versiunea EDC? Sunt curios de timpul de livrare. Daca tot mai asteptam poate se remediaza problema cu computerul de bord care se blocheaza.
 6. Voi ati facut contract? Eu am doar bonul de comanda.
 7. @t0rquemada Multumesc! Chiar ar fi super daca s-ar putea activa din soft, banuiesc ca cei de la reprezentanta vor spune ca nu.
 8. Citeam in manual la capitolul 2, pagina 10 (2.10) despre pornirea motorului de la distanta, dar ma gandesc ca nu exista aceasta optiune... Stie cineva mai multe? Ma gandesc de ce ar fi trecut in manual optiunea daca nu se ofera.
 9. @DeDuster Am intrebat la reprezentanta si mi-au spus ca timpul de asteptare nu este influentat de tichetul rabla.
 10. Voi cand ati primit data iesirii din fabricatie? Eu am dat avansul pe 26 martie, am inteles ca dealerul imi va comunica data finala spre sfarsitul lunii mai, nu ar trebui sa fie deja stabilita dupa generarea VIN-ului?
 11. Salut, pe ce data ai dat avansul? Eu l-am dat pe 26 Martie si am inteles ca masina va ajunge la sfarsitul lunii iunie. Ca idee modelul este prestige edc.
 12. Am inteles de la reprezentata ca termenul exact se va stabili la sfarsitul lunii mai, acum este estimat pentru sfarsitul lunii iunie... Seria de sasiu a fost generata.
 13. Eu nu stiam de aceasta validare, si eu am comandat acelasi model tot prin rabla, ce-i drept abia am dat comanda luni, inca nu am fost contactat pentru o data de livrare. Ai dat avansul si ti-au trimis bonul de comanda?
 14. De timpii de asteptare ce mai stiti? Am dat si eu astazi comanda si am inteles ca va primi dealer-ul un timp estimat de la fabrica in zilele urmatoare.
×