Sari la conținut

Esk

Members
 • Număr conținut

  18
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4 Neutral

Despre Esk

 • Rang
  Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Esk

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Mi-a ajuns Dusterul de vreo doua saptamani - 1.5dci EDC Prestige. Am facut 1500km pana acum, computerul de bord nu s-a blocat, am observat doar ca masina nu se inchide automat de fiecare data cand ma indepartez. Va anunt in cazul in care apar probleme.
 2. http://m.zf.ro/eveniment/lovitura-teatru-francezii-renunta-produca-duster-transmisie-automata-mioveni-adica-5-productia-totala-motivul-consumul-motorina-prea-mare-masina-devine-neperformanta-punct-vedere-costului-17350866
 3. Esk

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Eu am inchiriat un 1.5 dci edc, am facut cam 1.200km in 5 zile, masina era de test drive si avea cam 11.000km in bord, n-am avut problemele cu cb.
 4. Esk

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  A patit cineva pe varianta EDC?
 5. Esk

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte din alte clase (testate) dar am un prag psihologic de pret peste care nu as trece pentru o masina noua, deja la sumele alea vorbim de apartamente si diferentele nu m-au facut sa aleg altceva. La design imi place foarte mult, asta a fost si factorul decisiv.
 6. Esk

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Ati intrebat la dealer de problema asta? Poate au solutii...
 7. A cumparat cineva versiunea EDC? Sunt curios de timpul de livrare. Daca tot mai asteptam poate se remediaza problema cu computerul de bord care se blocheaza.
 8. Voi ati facut contract? Eu am doar bonul de comanda.
 9. @t0rquemada Multumesc! Chiar ar fi super daca s-ar putea activa din soft, banuiesc ca cei de la reprezentanta vor spune ca nu.
 10. Citeam in manual la capitolul 2, pagina 10 (2.10) despre pornirea motorului de la distanta, dar ma gandesc ca nu exista aceasta optiune... Stie cineva mai multe? Ma gandesc de ce ar fi trecut in manual optiunea daca nu se ofera.
 11. @DeDuster Am intrebat la reprezentanta si mi-au spus ca timpul de asteptare nu este influentat de tichetul rabla.
 12. Voi cand ati primit data iesirii din fabricatie? Eu am dat avansul pe 26 martie, am inteles ca dealerul imi va comunica data finala spre sfarsitul lunii mai, nu ar trebui sa fie deja stabilita dupa generarea VIN-ului?
 13. Salut, pe ce data ai dat avansul? Eu l-am dat pe 26 Martie si am inteles ca masina va ajunge la sfarsitul lunii iunie. Ca idee modelul este prestige edc.
 14. Am inteles de la reprezentata ca termenul exact se va stabili la sfarsitul lunii mai, acum este estimat pentru sfarsitul lunii iunie... Seria de sasiu a fost generata.
×