Sari la conținut

duster 2 computerul de bord se blocheaza

Postări Recomandate

Fiindca de fapt n-au modificat softul, e acelasi. O sa mai dureze putin pana vor lua in serios problema, pana vor pasa vina de la unii la altii, pana se lucreaza la update.. de asta ziceam sa mergi cat mai repede. Oricum, mai tine-ne la curent.

Peste cateva saptamani ar trebui sa ridic si eu masina si-o sa le zic pe loc ca ne vom vedea in cateva zile pentru constatarea problemei cu computerul de bord :)) Si binenteles ca nu vor mai fi auzit, eu voi fi primul si singurul cu asa ceva.

Editat de Stef13
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 209
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vlade, aruncă te rog gunoiul ăla la mine-n curte 

Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte

Nu va fi rechemare. Recall-urile se fac doar cand e amenintata siguranta. Vor remedia problema la prima intrare in service (daca se va rezolva doar din software) sau doar in urma reclamatiei clientulu

Posted Images

Probabil. Insa au zis că  în funcție de ce spune departamentul tehnic, e posibil sa vina echipa de ingineri la Bacău sa studieze problema caz în care mă roagă să fiu de acord prin punerea la dispoziția lor a mașinii mele iar ei îmi vor da alta la schimb pe durata reparației.... Sincer până acum îmi place deși mă zgârie că tocmai mie mi se întâmplă să nu îmi fie autoturismul perfecta

Link spre post

Aceleasi dubii le am si eu. Cred ca cei de la service nu fac decat s-o ia prin eliminare si au inceput cu ce-i mai simplu.

Editat de Stef13
Link spre post

Bingo. Vis a vis de problema blocarii computerului de bord, se bloca datorita aerului cald de la aeratorul din dreapta volanului ce bătea în volan. Mi-a luat 500 km de încercări sa realizez și să mă conving

Link spre post

Aceeasi problema o am si eu de cand am luat masina din Decembrie 2017.

Duster, Comfort, 1.5DCI, 110cp, 4wd, modelul cu tabloul de bord "simplu cu afisaj alfa-numeric, precum la calculatoarele de birou".

In cele doua luni de utilizare si 6000km la TOATE drumurile mai lungi de 1-2ore computerul de bord se blocheaza si nu mai arata decat functia care este in momentul respectiv pe bord (valorile acestei functii indica corect dar nu mai pot comuta si pe celelalte functii ).

Incepe sa functioneze dupa o stationare mai mare de 1 ora.

Nu se blocheaza la drumurile scurte prin oras.

Am fost cu ea la service, la garantie, in momentul cand computerul de bord functiona si atunci cand era blocat. Atunci cand computerul de bord functioneaza nu apare nici o eroare la diagnoza, iar atunci cand acesta este blocat aparea eroarea "Tabloul de bord neinitializat"  !!! 

Dupa ce il reinitializeaza functioneaza pana la urmatorul drum mai lung de 1-2ore.

Ultima vizita la service a fost ieri marti 06.martie.2018, cand mi-au spus ca au luat legatura cu fabrica vor inlocui volanului deoarece butoanele de pe volan sunt problema.

Nu cred ca asta este rezolvarea, deoarece atunci cand computerul se blocheaza toate butoanele de pe volan functioneaza (si cele din stanga pt. regulatorul de viteza si cele din dreapta pentru computerul de bord cu care pot reseta valorile daca computerul de bord este blocat pe o valoare resetabila).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...