Sari la conținut

Postări Recomandate

Poate ti-a crescut de la chedere :D cine stie ce rol crucial au traseele intrigante de aer printre usi si stâlpi, pe care tu le-ai obturat :P

Exact la asta mă refeream cu reglajul geometriei... Uzura neuniforma. Musai sa vezi de ea ;)

Succes si da-ne un update, chiar îs curios.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 111
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Motto: Dusterul e ca o femeie draguta, hazlie, anxioasa, buna la pat dar fara sani si fara sa fie prea gospodina. Mereu ai senzatia ca iti lipseste ceva in relatia cu ea insa esti destul de multumit d

Ceea ce s-a intamplat pe a2 se putea preveni prin respectarea regimului de mers in conditii dificile... nu mergi cu 100km/h, dar nici cu 30 pe banda 2; nu cred ca ai nevoie de miliarde de gadgeturi ca

Romanii, de fapt hai sa zic oamenii, nu au fost niciodata de vina cand s-au intamplat nasoale, tot timpul altceva, altcineva a fost de vina, in cazul de fata lipsa panourilor care sa zica "bai, vezi c

Posted Images

Cum poate sa scada in asa hal de mult de la 13 la 8 e o enigma pentru mine..

La fel cum o geometrie proastra ma sare de la 8 la 11. Caucicurile si suprafata de rulare franeaza mai mult sdau mai putin masina la viteze mici si motorul micut isi spune cuvantul.

Apropo - toti plecati de pe loc cu a II-a? asa mi-au zis la service Dacia sa fac... si e mai ok la consum.

Editat de Cain
Link spre post

Am terminat geometria, toate rotile erau napsa pe toate ungiurile, acum a mai scazut consumul. Oricum nu mai sare de 10 am 8.5 pe bord in 25Km de Bucuresti la pranz AC full.... revin peste mai mult timp.

Multumesc celor de la Mudster si dlui Brasoveanu.

Deasemenea am facut si un test drive cu Full Mudster. Poze atasate - sa fac un topic separat cu feedbackul?

post-4805-0-20439300-1469449028_thumb.jpg

post-4805-0-00554900-1469449033_thumb.jpg

post-4805-0-71301600-1469449037_thumb.jpg

post-4805-0-24672800-1469449042_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post

Salut @Cain ,

Si eu multumesc pt solutia cu chederele , chiar fac mare diferenta la zgomotul provenit din exterior .

Nu am reusit sa gasesc topicul de care spuneai in care ai deschis discutia chederelor , daca-mi lasi link o sa mut commentul meu acolo :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...