Sari la conținut

Postări Recomandate

Scutul imi pare corect montat din ce vad in poze, doar ca e mult mai apropiat de bara de plastic - asta poate fi mai OK sau nu, nu pot sa ma pronunt (stiu ca am vazut un comment de la @melcu si el sugera ca e mai OK asa).

Ledurile alea din spate mi se pare ca functioneaza mai degraba pt iluminat numarul de inmatriculare :P sunt DRL-uri si nu stiu cat de utile vor fi la marsarier.

Pe topicul de proiectoare parca era o descriere cu ce si-a pus @dtel si pe un alt topic se vedea prin poze ce are @denon2008... noa, alea is pt dat inapoi in bezna :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 111
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Motto: Dusterul e ca o femeie draguta, hazlie, anxioasa, buna la pat dar fara sani si fara sa fie prea gospodina. Mereu ai senzatia ca iti lipseste ceva in relatia cu ea insa esti destul de multumit d

Ceea ce s-a intamplat pe a2 se putea preveni prin respectarea regimului de mers in conditii dificile... nu mergi cu 100km/h, dar nici cu 30 pe banda 2; nu cred ca ai nevoie de miliarde de gadgeturi ca

Romanii, de fapt hai sa zic oamenii, nu au fost niciodata de vina cand s-au intamplat nasoale, tot timpul altceva, altcineva a fost de vina, in cazul de fata lipsa panourilor care sa zica "bai, vezi c

Posted Images

Am atasat poze nopatea cu ledurile, pe fata par sa fie cat o faza scurta obosita :) pe spate insa e mult mai ok mai ales ca am camera.

Deasemenea am mai atasat poze cu scutul de la melcu - e fain. Imi parea mie ca imi trage/aluneca dreapta usor (*de dupa muntii Baiului) si zic sa ma duc la Autosoft ca sunt mai aproape... mda nu mai pun piciorul acolo in viata mea, volanul mai greu, corectari "inteligente", comentarii ca nu sunt bune cauciucurile mele si sunt doar de 60 km/h and so on... plus mult mai scumpi. O sa ma trebuiasca iar sa ma duc la Autonesti pt geometire, macar la aia a iesit superb.

post-4805-0-36120100-1471938000_thumb.jpg

post-4805-0-23796600-1471938005_thumb.jpg

post-4805-0-08448200-1471938009_thumb.jpg

post-4805-0-43751300-1471938012_thumb.jpg

post-4805-0-87765500-1471938017_thumb.jpg

post-4805-0-46795300-1471938021_thumb.jpg

post-4805-0-89571200-1471938025_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post

Deci pana la urma sa inteleg ca nu mai conteaza garda la sol? Nici eu nu inteleg ce relevanta are garda. Unghiurile dorite sunt aceleasi, indiferent de garda și ele sunt ale rotilor pana la urma, independent de caroserie. Ne poate lamuri cineva?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...