Sari la conținut

Gpl Pentru Duster 1.2 Tce- Avantaje Si Riscuri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Avantaje 1.2 TCe: silentios sportiv performant tehnologie moderna, costuri de intretinere mai mici (distributie pe lant) cuplu disponibil pe o plaja mare de turatii, incepand de la 1500 rpm

Intervin si aici, am intervenit si in topicul problemei cu consumul de ulei: conform manualului de garantie, este acceptat un consum de 500ml de ulei la 1000km ca fiind normal (si cei cu dCI vor gasi

DonQuijote...ti-am citit toate comentariile cu privire la necazul lui Stefan si sincer te suspectez ca ai fi omul celor de la dacia sau al ursului. Noi trebuie sa-l sustinem si sa-l incurajam . Atunc

DonQuijote...ti-am citit toate comentariile cu privire la necazul lui Stefan si sincer te suspectez ca ai fi omul celor de la dacia sau al ursului. Noi trebuie sa-l sustinem si sa-l incurajam . Atunci de ce ne mai auto-intitulam comunitatea dusteristilor. Sunt 2 cazuri cu 4x2 nu vreau sa fiu cobea dar ma tem pt. cei care au optat 4x4. Din cate am citit nu prea fac fata in offroad mai dur un pic(spre ex. unde merg cele cu motoare diesel). Inca odata sa demonstrate, ca Renault ca si altii, ne considera o piata de lumea a zecea.

Editat de DAC
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Benvenuti,

la Concessionaria Auto Scala Organizzazione Vendita e Assistenza Renault & Dacia, offre una vasta esposizione di auto: nuove, usate, km 0, semestrali, inoltre offre vari servizi come: noleggio a breve e lungo termine, assicurazioni Rca, Furto e Incendio, Centro "Bosch Automotive" "Carrozzeria Multibrand" è Centro installazione impianti Gpl Landi Renzo - Brc, Servizio OCTO Telematics , Meta sistem, Cobra è Block Shaft.

Printre altele scrie si ca instaleaza GPL Landi Renzo.

Link spre post

Sa nu exageram in privinta lui DonQuijote mai ales ca are si experienta ,neplacuta e adevarat ,a schimbarii unui motor 1,2Tce.

Toti posesorii de Dustere suntem egali pe acest forum in privinta comentariilor .

Hai sa nu lasam suspiciunile sa strice acest dialog si sa respectam parerile celorlalti participanti la discutii chiar daca nu impartasim acelas rationament.

As vrea sa-l rog pe colegul de forum DonQuijote sa ne spuna parerea si impresiile lui de posesor de Duster 1,2 Tce.Avantaje si dezavantaje.Placeri si neplaceri....daca va dori sa faca publica experienta lui de Dusterist.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...