Sari la conținut

Dacia Duster Rechemare In Service

Postări Recomandate

Destul de ciudat modul de reparatie. Cum sa iti ia un claxon din 2? Presupun ca noi am platit un pret pe masina care continea 2 claxoane. Maine ma duc sa ma interesez la autoMarcus ce au facut exact.

@danezre te rog nu mai da "quote" la mesajul anterior. Foloseste "reply" simplu ("quote" se foloseste doar pentru a referi mesaje vechi sau pasaje specifice din mesaje pentru a oferi context raspunsului)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 50
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dacă ai plăcuță ovală(dacă trebuie să explic și ce e aia plăcuță ovală... e lângă plăcuța cu vin, stâlp B jos) pe ea e trecută și seria de fabricație A123456. Acea serie trebuie să pice pe niște tabel

Rechemari Duster si nu numai https://car-recalls.eu/2020-dacia-recalls/ si https://car-recalls.eu/dacia-blocked-key-recall/ Iata si seriile , verificati daca sunteti afectati si luati legatura cu

DaD = direction a droite, DaG = direction a gauche, franceza elementara mai ales când vine vorba de Renault Dacia    

Posted Images

Si mie mi s_a parut ciudat si acum parca claxonul este " mort" dar asa a fost "ordinul" de la dacia + ca in setul acela de releu era si un capacel care astupa firul de la claxonul luat ( inginerul de acolo zicea ca avand 2 claxoane depaseste normele europene de poluare fonica) 

Editat de cyprybrasov
Link spre post
  • 6 months later...

Salutari la toti dusteristi,

Dacia recheama in service sute de Dacia Duster, anul de fabricatie ?,pentru NECONFORMITATE BUTUC ROATA FATA !!!

Problema provoaca zgomote la partea din fata a masinii iar in cazuri extreme ROATA SE POATE DETASA.

Cine are informatii mai multe va rog sa le transmiteti pe forum.

Link spre post

M.am interesat.Masina mea nu.i printre cele vizate fiind din 2016.Cica rechemari s.ar face pentru model 2017.

Pentru problema cu instalatia carligului ar fi vizate si modele 2016 dar iar nu sunt vizat de aceasta rechemare..Pana vine plicul...

Screenshot_20180412-135312.jpg

Link spre post
  • 11 months later...

De pe un forum italian am aflat ca se fac rechemari prin email pentru Duster PH3 model 2018 cu motor 1.5 dci, pentru verificarea unui posibil contact intre un tub al sistemului de aer conditionat si furtunul de alimentare cu motorina, fapt ce ar duce la uzura celui din urma si la pierderi de carburant in compartimentul motorului. Ciudat este ca o astfel de actiune a mai fost in trecut si la alte modele mai vechi Dacia.

Am verificat azi la mine si vad ca pe furtunul de motorina exista montat un distantier din cauciuc. Nu pot spune daca era din fabrica sau a fost montat saptamana trecuta, la prima revizie, oricum nu m-a anuntat nimeni nimic. Totusi, vazand la capatul furtunului acea banda izolatoare din panza neglijent infasurata si care sta sa cada, nu prea as crede ca distantierul era din fabrica. Eventual, verificati si la voi.

detw2f.jpg

Link spre post
  • 1 year later...

Rechemari Duster si nu numai https://car-recalls.eu/2020-dacia-recalls/ si https://car-recalls.eu/dacia-blocked-key-recall/

Iata si seriile , verificati daca sunteti afectati si luati legatura cu dealerii daca este cazul.

image.png.3e054009b9046d7338d6aaf368fe92e8.png

Editat de razvancc
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...