Sari la conținut

Productie 1.5Dci 4X4 Suspendata Pana La Sfarsitul Lunii Ianuarie 2016?

Postări Recomandate

Chiar in 18 vin eu in Bucuresti sa fac revizia la instalatia gpl. Daca vrei sa ma insotesti nu am nimic impotriva. Asa vezi si 1.2 tce si gpl pe el. Noi romanii avem gresita asta idee ca gpl inseamna saracie. Eu gandesc altfel. Cititi postul meu anterior, sa nu ma repet.

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Cu mare placere dar eu plec de la Milano dupamiaza si ajung in Bucuresti la 19:00 asa ca nu cred ca ne putem vedea decat sambata pe 19 daca mai poti.
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 42
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu care credeam ca doar in Romania se practica GPL-ul, aparent exista saraci si prin Italia..

Hai sa mai asteptam sa treacă timp si KM, iar colegi ca @stefanudrea vor putea da un feedback realist.   Si 1.9 TDI consuma ceva ulei by design si era destul de iubit, mai ales in RO...

Numai noi romanii gandim asa.   Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk    

La 4x2 rezerva (deci implicit butelia) este in spate, sub portbagaj, in afara caroseriei. Nici eu nu am nimic impotriva GPL-ului, dar in cazul meu, instalatia s-ar amortiza in cel putin 4 ani. Prea mult, dupa mine. In ceea ce il priveste pe @stefanudrea, ma bucura faptul ca el considera rentabila investitia si si-a montat instalatia, nu de alta, dar peste 3-4 ani, daca pretul instalatiei scade pana atunci la 50% din cel de acum, si feedback-ul lui e in continuare pozitiv, nu exclud sa imi montez si eu ;) Profit de experienta lui

Link spre post

Nici eu nu am nimic cu gpl dar pus pe motoare testate in timp si care se pupa ok cu gpl gen vechiul 1.6 care se punea pe duster pana anul asta. Acum am inteles ca au bagat alt motor de origine nissan.

http://www.qashqaiforums.co.uk/viewtopic.php?f=32&t=2780&sid=28f3a590fb1f48d03d00a66e83b4c169&start=150

http://www.pulsarforums.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=109

Au mai simplu google 1.2 tce oil problem.

Editat de qaz
Link spre post

La 4x2 rezerva (deci implicit butelia) este in spate, sub portbagaj, in afara caroseriei. Nici eu nu am nimic impotriva GPL-ului, dar in cazul meu, instalatia s-ar amortiza in cel putin 4 ani. Prea mult, dupa mine. In ceea ce il priveste pe @stefanudrea, ma bucura faptul ca el considera rentabila investitia si si-a montat instalatia, nu de alta, dar peste 3-4 ani, daca pretul instalatiei scade pana atunci la 50% din cel de acum, si feedback-ul lui e in continuare pozitiv, nu exclud sa imi montez si eu ;) Profit de experienta lui

Am zambit putin la afirmatiile tale @Donquijote, dar cu 1,2 Tce suntem numa 3 pe forumu asta. Nu vreau sa fiu acid cu tine. Dar mi-aduci aminte de cineva care mi-a spus odata ca nu va cumpara televizor LED.3D si cu alte noutati care erau super acuma 3 ani. a spus ca mai asteapta 2-3 ani sa se ieftineasca si apoi va cumpara. A trecut timpu, evident ca s-a ieftinit televizoru, dar nu a mai vrut de ala ca a aparut CurveTV cu alte smecherii. Si atunci i-am spus. Ce ai de gand sa faci? Mai astepti iar 3 ani pana se va ieftini? Asa nu vei mai avea nica niciodata, daca astepti sa se tot ieftineasca. Cam asa ai lasat si tu de inteles mai sus..... :hairy:

Link spre post

Ne place noua mai mult sa umblam cu bomba sub partea dorsala. Daca am putea, am lua si butelia in casa sa o legam la aragaz cand nu mergem cu masina. :)

Mda! No comment daca asa vezi tu o instalatie gpl performanta!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...