Sari la conținut

Sunt Nou Pe Aici - Duster 1.5 Dci 4X4 110Cp Albastru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 74
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut,   Sunt nou aici Astazi mi-am achizitionat un Duster la mana a doua, as fi vrut sa fie unul nou, dar nah... atat s-a putut (cu tot efortul)   Masina a fost cumparata printr-un dealer autori

Salut,   Ultima plimbare cu Duster-ul am facut-o la Bansko, in Bulgaria. Am facut in total aproximativ 1200 km (Bucuresti - Bansko - Bucuresti + un pic pe acolo). Consumul mediu inregistrat pe CB (r

Asta este, nu ne mai ramane decat sa ne bucuram de celelalte aspecte ale detinerii unei masini I-am facut ieri cateva poze. Imi pare rau ca nu am apucat sa o spal. Am surprins si momentul cand a fac

Posted Images

In weekendul acesta am facut primul drum mai lung, Bucuresti-Constanta-Bucuresti. Masina s-a comportat foarte bine pe autostrada,mi-a placut tinuta de drum. La dus am cam alergat-o, am mers 140-150 kmh. Maxim am atins 160 de vreo 2-3 ori. Nu am incercat mai mult pt ca peste 150 vibra foarte tare de la cauciucuri ( Nokian Rotiiva AT). La intors am mers cu 130 kmh. Consumul calculat dupa nr de litri din rezervor aflat cu testul de bord a fost 8.8 % (autostrada + oras Bucuresti + ceva fataiala prin Constanta) Mi se pare putin cam mult, dar o sa dau vina pe viteza de la dus.

Am facut si putina plaja impreuna cu ocazia soarelui de duminica :)

post-4268-0-88869700-1445802722_thumb.jpg

post-4268-0-61984800-1445802725_thumb.jpg

post-4268-0-21126200-1445802730_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca va sta bine la plaja, daca era si topless... :)))

Consumul e bun pentru stilul de mers la drum lung. Cel mai ok consum il scoti cu ea la 100-110max, din pacate... Ce sare peste, trage din rezervor mai cu forta.

Poti sa mai "furi" cam 0,5 - 0,7 l/100 din presiunea in pneuri. La drumuri lungi eu ii bag 2,2 - 2,3.

Ai grija sa pleci cu presiunea peste 2 oricum, pentru ca altfel te "fura" ea.. Sunt anvelopele cam maricele pentru motor, si se simte.

Link spre post

Pe nisip am mers pe auto si nu am avut nicio problema. Mi-a fost putin frica pe nisipul afanat, dar nu a fost cazul, s-a comportat excelent.

A'propos de consum, sunt curios daca dupa resoftare -stage 2 eventual- consumul la 130 km/h mai scade. Pe autostrada am simtit nevoia de a 6-a mai lunga sau o treapta in plus :)

Editat de yoyoandrei2000
Link spre post

Iti sugerez sa faci o echilibrare roti, mai ales pe fata, pt. ca nu are voie sa vibreze. Eu cu 162km/h pe GPS nu am nici o vibratie.

Consumul e bun, mai ales ca, am inteles ca esti incaltat, cu AT uri si masina arata bine.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...