Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Lasand deoparte ca sondajul asta este doar o frectie cu apa rece,eu pe langa ce am mai scris in el,mai am de adougat inchiderea centralizata facuta cu cheia!!!Sa fiu sincer dupa mine este o mare realizare Romaneasca si cu riscul sa-mi iau ban il bag undeva (sa se inteleaga clar,in masa) pe "inginerul" care a gandit-o!!!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa pur informativ, nu inginerii sunt cei care vor sa taie ca sa iasa pretul, ci marketing/vanzari/management. Inginerul, saracu', a facut in asa fel sa fie cat mai ok la final.

Parerea mea, ca inchiderea centralizata cu cheia in broasca nu e asa mare realizare, dar cine o doreste poate pune actuatoare de pe modele renault(sau asa ceva, spunea @t0rquemada pe un topic) care nu au target de pret/profit, asa strans ca Dacia.

Link spre post

Inginerul ala de doi lei a facut pe dracu sa-l ia pana la urma cu inchiderea centralizata...Nu vreau sa intru in polemica cu nimenea,dar sa nu batem campii aiurea cu tampenia asta cu pretul mai mic...pretul ramanea acelas,doar ca este vorba de o masina produsa in Romania,masina care nu are voie sa se bata de la egal la egal cu alta produsa in tara vicecampionilor europeni la fotbal!!!

Link spre post

Prețul nu rămâne același având în vedere ca sunt alte actuatore și mai mult sârme prin mașina și toate, culmea costa bani.. dar nah mie îmi place sa bat câmpii.

Tapatalk

Link spre post

@vsebas eu nu am spus ca tu bati campii!Dar sunt masini in aceias gama de pret care la anumite capitole sunt mult peste ce ofera Dusterul!...apropo, dupa tine Pack Look-ul oferit optional isi merita banii?

Link spre post

Este ca la rabi la sinagoga, cand baga din Solomon, "amandoi aveti dreptate" :D Adica da, dusterul nu trebuie sa fie asa bun la toate, si comod si accesorizat si 4x4 si toate alea, ca pe urma musca din felia suratelor de concern de sunt mai scumpe. Drept pt care nu sunt oferite optionale in acest sens. Dar este vorba si ca o piesa in plus nu este doar costul piesei in sine. Mai este si ce mai trebuie pe langa piesa in sine, ca asa ziceam si eu initial, hai frate, cat sa coste sa puna un buton in plus. Dar mai trebuie si cineva sau ceva sa-l monteze acolo, si montatul care dureaza un timp anume, care timp se adauga si ala la costuri.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...