Sari la conținut

Casco La Duster

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 82
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vai, dar ce batran esti, poate pe vremea ta era corect.

Un motiv pentru care unii useri de aici renunta la a mai intra pe forum este si aceste genuri de replici neadecvate

Masina era în parcare. Și după cum am zis, a fost reînnoire, s-a bazat probabil pe faptul că ar fi reparat orice avarii la momentul producerii lor, fiind în permanență acoperit de CASCO, si tot timpul

Posted Images

Despăgubirile la CASCO se acordă si pagubelor produse in afara drumurilor publice, dacă nu e specificat in polița. Concret: am dat cu spatele pe un drum de cîmp, fiind cu burta pe pămînt si am smuls bara de pe masină. Asigurarea o am la Asirom, dar n-am polița sa o citesc.

Dacă are acoperire in afara drumurilor publice trebuie să vina inspectorul de daune sa constate in teren cum s-a produs evenimentul sau dau declaratie? Voi in offroad cum procedati in astfel de situații?

Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doar daca ai in polita casco inclusa o asemenea clauza. Altfel nu merge. La deschidere dosar dauna casco declsri unde te aflai cu masina si cum sa intamplat.

Sent from my YOGA Tablet 2-1050L using Tapatalk

Link spre post
  • 1 month later...

DA! e oficial, Asirom nu mai plateste reparatiile catre reteaua Dacia-Renault in baza asigurarii RCA. Si neoficial nici daunele pe casco. Spun asta pt ca luna trecuta am deschis dosar dauna pe casco( prima dauna dupa 3 ani de asigurare la 2 masini) si m-am lovit de reticenta inspectorului de daune( cu care am mincat o piine impreuna chiar inainte sa infiinteze 'claims expert') dupa ce am avariat bara fata la mers inapoi . Am primit bara fata la inlociuit si cu greu aripa dr-ft rep+revopsit pentru ca mai avea o avarie impreuna cu capota si usa dr-fata dintr-un alt evenimet anterior neavizat. Nu am primit carenajul de roata dr-fata pt ca dupa eveniment sa frecat de roata si suportul de bara ca nu 's-a vazut'. Multumesc colegului @planetara pentru obtinerea acestior piese. N-am mai indraznit sa zic de parbriz l-am schimbat pe banii mei adica 1000lei si capota si usa dr-fata am convenit cu seful de sevice pt revopsire adica alte 600 lei. Ce nu face romanu' sa nu scada profitul austriecilor de la vig insurance...

Deci.

Cei care aveti polite la Asirom aveti mare grija ca astia sint strinsi la punga!

Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...