-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
-
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
Salut. Îmi da rateuri pe toba la relanti 1.6 16V. Bujii noi, bobinele le-am schimbat pe rând de nici o schimbare. De la ce sa fie.
-
De ClaudiuGeo · Postat
Am intrebat si despre mirroring dar am uitat sa scriu. Zicea ca nu face asa doar cu aplicatia de android car....instalata pe telefon. Cine are waze pe medianav sigur a mai facut si alte chestii sa mearga. Nu am intrat in detalii ca nu era baiatul de la care cumpar eu. Cat despre motorina...fiecare cu alegerea lui. Multumesc de urare! Big boys, big toys. -
bafta! vezi ca hartile sunt de obicei cu cel putin 1 versiune in urma. si nu sunt de off road. mirrorezi un telefon si aia e. sa te bucuri de el. pacat doar ca nu ai luat benzinarul. btw.update-ul se face extrem de usor, oficial, cu un stick. totul on line. nu e nevoie decat de minime cunostinte de utilizare IT.
-
I-am montat un troliu de 9500lbs Grizlly, pus pe placa dedicată pentru Duster. Anvelope 215/70/16 Cooper Discoverer at3 4s pe jante de tabla! Inca sunt super încântat de mașinuța mea!
-
-
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.