Sari la conținut

MariusTurdean

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre MariusTurdean

  • Rang
    Nou venit

Informații profil

  • Oraș:
    Cluj Napoca
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.6 4x4 105cp
  • An fabricație:
    2014

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Salutari, Am instalat camera marsarier pe MN, functioneaza, dar ma deranjeaza faptul ca am acel lag de imagine pe display de cca 5 secunde dupa ce scot masina din marsarier, cu mesajul aferent "camera deteriorata sau neconectata". stiu ca s-a mai discutat modul in care se poate reduce acest timp pe forum dar am o intrebare: nu as putea scapa de acest lag de imagine daca as alimenta camera direct de pe pinul 9 (rear cam power supply, iar pinul 3 (rear gear engaged) conectat la + lampa mers inapoi? schema atasata am gasit-o pe undeva, deci este reprodusa.
  2. multumesc pt corectura si informatii! Concluzia ar fi sa o las asa, treaba pare mult mai complexa
  3. Salutare, Ieri am reusit sa activez din Micon, cu ajutor de la sharky, cam spate. MN gen3, versiune soft 9.1.3 Odata cu activarea din Micon a cam marsarier am activat afisarea temperaturii pe displayul MN, respectiv am activat meniul 4x4. Problema este ca datele nu sunt afisate, in locul acestora apar doar liniute. Stie cineva cumva care ar putea fi cauza? Am omis vreo setare necesara in Micon? Mentionez ca temperatura este afisata in bordul masinii. multumesc anticipat pt orice informatie utila posibila!
  4. Salutare! am descoperit de curand acest forum, informatii super utile, multumesc anticipat tuturor celor care contribuie la aceasta. As dori sa instalez o camera video marsharier, respectiv sa o activez din micom. Poate cineva sa ma ajute si pe mine cu softul de acces in micon? MN gen3, versiune 9.1.3 multumesc inca o data!
×
×
  • Creează nouă...