Sari la conținut

Brun-Ulică Al Meu, Cu Motorașul Mic Și Sprinten

Postări Recomandate

Vulcanizat, e ok cauciucul. A intrat intre crampoane, fara nici un fel de daune la structura.

As vrea sa cred ca a fost doar noroc. Am fost in vizita la fini, stau intr-un sat pe langa Timisoara, nu se poate pune problema ca am parcat pe locul altcuiva, si acolo nu stiu pe nimeni altcineva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 107
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Deși sunt membru al acestei comunități de aproape un an și mândru posesor al unui Duster Laureate 1.2 TCe 4x2 de mai bine de 9 luni, încă nu am reușit să îmi prezint tovarășul cum se cuvine până azi,

Așteptăm la rând la vulcanizare   Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.    

Ieri dupa masa mi-am recuperat masina din service. Cu motor nou. Toarce frumos, foarte frumos.   Cadou de reintalnire, a primit leduri la stopurile frana si stopul central de pe haion  

Posted Images

• 4 weeks later...

Întrebare de afon: BFG AT KO2 au sens de rotatie conform căruia ar trebui montate?

Întreb pentru că am observat ieri că modelul pe partea stângă este invers față de dreapta. Mai exact, dacă ne uităm la poza de prezentare de mai jos (imaginea cu cauciucul din lateral):

tire-all-terrain-t-a-ko2-hero.png

aripioarele acelea pe partea stanga sunt orientate corect dupa mine (in sensul in care partea mai ascutita, concava, este orientata spre directia de mers) pe cand pe dreapta partea convexa este spre directia de mers, total invers fata de dreapta.

Am senzatia puternica ca nu sunt montate bine, si m-as mai duce odata la vulcanizare, sa le puna cum trebuie.

Si a doua intrebare de afon: daca chiar au fost montate pe invers, si am mers cu ele asa cam 1000km, ma pot astepta la ceva urmari negative asupra lor sau masinii (directie, etc)?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...