Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

frate!!!! (referitor la prețul mai mic al dusterului în ungaria)

cum rămâne cu ”ungurii” cei răi și nesuferiți ?

adică noi, românii, suntem ok., patrioți, alea... alea...., patrie, istorie, hotare...., da la bani ne jumulim la greu !!!!, adică ne pasă!?!?!

și ”ungurii”, adică ăia răi și câte se mai zic despre ei, de către noi, nu ne jumulesc pe noi, și au prețul la duster mai mic, în euro, chiar dacă mașina nu se produce la ei, incredibil!!!!!!!!!!!!

jos pălăria !!!!!!!!!!!!!!

tot respectul !!!!!!!!!!!!!!

mai avem multe de învățat....

scuze pentru sinceritate........

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva totusi vreo informatie despre SELECT AUTOMOTIVE ? la ei un duster 1,5 dci 4x4 adus din Germania este cam 17200 EUR. clar un pret mult mai bun decat la dealerii Dacia autohtoni.

Incerc sa ma asigur ca "sunt pe bune" inainte sa comand de la ei

Multumesc

Link spre post

salut! felicitari pentrul proaspatul posesor de Duster, si succes viitorilor posesori! Am fost si eu cu tata la dealerul Renault-Dacia de la Tulcica, si am ramas impresionat negativ de atitudinea dealerului, care pe langa ca nu stia motorizarea de 1.2 cati cai are(dadea informatia eronata de 120 de cp) era arogant si plictisit. M-a deranjat putin, dar am trecut repede peste, pentru ca stateam confortabil in scaunul moale al soferului, acoperit cu pielea absolut superba din noul Duster. O chestie pe care am remarcat-o referitor la medianav, comparativ cu vechiul radio cu bluetooth, USB si AUX, nu da muzica din Youtube prin Bluetooth. (Nu mi-a dat prin cap sa verific cu alte aplicatii de muzica, Zonga, Deezer, Sky Fm ) Vechiul radio scotea muzica din Youtube. Poate pentru multi nu conteaza, dar pentru un pustan este chiar important:)))

In rest, este superb. Sunt unele detalii care chiar te fac sa zambesti sincer(priza din spate), scaunele incalzite, si altele. Sper sa ma plimbe cineva la urmatorul IND!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...