Sari la conținut

Scaune Golf 6 Montate Pe Duster

Postări Recomandate

Revin cu foto in weekend, mai multe detalii nu stiu despre montarea in sine pt ca am apelat la un service din Galati(Booster Garage).

Nu am cautat scaune de golf....m-am gandit sa fie de pe o masina de aceeasi dimensiune ca sa incapa fizic in duster.

Aparent sunt f multe masini din grupul VAG la dezmembrari...asa ca m-am asezat pe mai multe scaune si astea de golf mi-au placut cel mai mult.

Airbagurile au fost scoase din ele(cica fiind capse pirotehnice sunt ceva probleme la transport)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut, zilele trecute cu ajutorul celor de la Booster Garage din Galati am transformat interiorul de la Dusterul meu. Pe scurt am inlocuit scaunele originale cu unele de pe un Golf 6 cu suport lombar

Incalzire nici eu nu aveam si am montat ulterior una originala (cablajul era tras din fabrica pana sub scaune) pretul fiind mai mult decat decent. Eu unu nu as renunta la airbeguri pentru suport lomba

Merg toate reglajele, pozitia la volan este mult mai buna. Eu am putin peste 100kg greutate, in aceste scaune incap foarte bine, sezutul este suficient de lung, spatele imi sta drept, am suport later

Posted Images

Foarte interesant, felicitari! Merg toate reglajele in prezent? Scaunele gliseaza ok? Exista neajunsuri, eventual care sunt acelea?

Cochetez si eu cu ideea insa m-ar tenta ceva care sa aibe sezutul ceva mai lung cu suport pt picioare..

Link spre post

Merg toate reglajele, pozitia la volan este mult mai buna.

Eu am putin peste 100kg greutate, in aceste scaune incap foarte bine, sezutul este suficient de lung, spatele imi sta drept, am suport lateral.

Sincer nu ma asteptam sa fie asa mare diferenta, dar este...avand in vedere ca scaunele OEM aveau 135.000km erau obosite rau, scaunul din stanga se clatina cand puneam frana sau acceleram.

Overall sunt foarte multumit de modificare.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...