Sari la conținut

Postări Recomandate

Intre timp am ajuns la 146.000 km, consumul cred apare ca ar fi 6.9 pe ultimii 2000-2100 km cu o viteza medie de 42-43 km/h. Din astia 2000-2100 km, vreo 300-350 aproximez ca sunt facuti in oras. Destul de acceptabil consumul tinand cont ca masina e folosita in oras de sotie, care o tine pe la 2800-3000 rpm, eu doar pe exterior.

Am si o intrebare: luminile (becurile) din portbagaj la mine sunt puse sa se aprinda cand deschid usa/haionul si se sting la inchiderea lor (ca si una din variantele plafonierei), intrebarea mea e daca pot sa fac sa ramana tot timpul stinse acele becuri? Sau asa e singura varianta?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Cea mai simpla varianta e sa scoti becul. Altfel lumina din portbagaj se comporta ca cea de la plafoniera, se stinge dupa o vreme de la inchiderea portbagajului sau imediat la inchiderea masinii din telecomanda.

Link spre post

O sa scot becul in acest caz, la mine ramane aprins acel bec pana inchid si usile nu doar portbagajul.

pai poti pune un intrerupator micut de fir,cumar fie cel de la sursele de PC. Sta mereu pe stins, iar cand ai treaba, doar il aprinzi.

Link spre post

Plafoniera și becul din portbagaj sunt în paralel, deci indiferent de pozitia butonului de pe plafonieră, lampa portbagajului se va aprinde.

Soluția 1 scoți firul din lampă

Soluția 2 pui un bec cu led și scapi de consumul de curent și căldura generată de becul clasic.

Soluția 3 valabilă doar la Duster ph1*, cu ddt2000** modifici în minus timpul de stingere temporizată

*se poate și la ph2 dar trebuie cablu derelek(can) nu kkl

** ddt2000 - program de uzină ce permite foarte multe configurări, are nevoie de un banal cablu kkl

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...