Sari la conținut

Postări Recomandate

Jantele mele (cele de tanla) sunt de Nissan, avantajul fiind ca au et40. Dacă ai mașina înălțată, mărirea ecartamentului cu 2 cm este benefica. Nu mai știu prețul, dar au fost un pic mai scumpe decât cele de Dacia. Doua trebuiesc vopsite după aproape 3 ani în care au fost roti de iarna sau de off, dar altfel se prezintă excelent.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Astazi le am montat Parca da alt look prafosului   Trimis de pe al meu LG-D405 folosind Tapatalk    

Au 11.2 kg   Trimis de pe al meu LG-D405 folosind Tapatalk    

Posted Images

salut,

vreau să cumpăr jante ...

am găsit o ofertă ...

întrebarea mea este :

jantele pt duster sunt la fel pt ambele modele ( PH1 și PH2 ) ?

diferă ceva la ele? (cum ar fi prezoanele pt ele )

ce vă spun aceste jante ?

http://www.emag.ro/j...D453ZYBBM/#8873

mulțumesc!

Editat de quarelin
Link spre post

mulțumesc,

dar mă gândesc că dacă ei au scris pe site că sunt perfect compatibile cu duster ul ...așa ar trebui să fie, nu? :hmm:

adică eu nu am căutat jante cu anumite specificații ci am căutat direct pt duster ...

cred că nu or fi nebuni ...

mă întrebam dacă merg aceleași prezoane, căci în rest nu cred să fie diferite...

stimă!

LE :

am găsit un review care face referire la diametrul găurii :

” Le-am cumparat pentru un Suzuki New Vitara 2016, in afara de gaura centrala care este mai mare decat a masinii, se prezinta destul de bine. Se rezlva cu inele distantiere si cad perfect pe disc.”

la asta te refereai, nu ?

deci dacă nenea ăla zice că sunt prea mari pt suzuki înseamnă că sunt cele de 66 ( nici nu scrie nimic în specificații despre diametrul găurii...)

stimă!

Editat de quarelin
Link spre post

Par sa fie ce trebuie. Totusi, daca ai indoieli si vrei ceva 100% de origine la pret decent poti sa dai un telefon si colegului @Planetara. Am luat de la el (acum cca 2 saptamani) un set de jante de tabla de genul ala, originale Renault la pret bun, evident ca au potrivit OK. Plus ca, pentru cine are nevoie, colegul are si senzori TPMS la pret mai mult decat decent.

Succes!

Link spre post

de asta mi e și mie frică...

sper să nu fiu excepția :ahappy: ( ca acei 2 -3 cumpărători care le au primit puțin ..atinse ..)

încerc să privesc partea plină a paharului ... :flowers:

vă spun eu după ce le primesc ... :ahappy:

Editat de quarelin
Link spre post

Respectiv daca e vorba de Fan Courier... macar sa le primesti! Lesson Learned din partea mea: plata dor la livrare, ca altfel risti sa umbli dupa ei sa iti dea banii inapoi (ca patitu' nu stie nimeni) ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...