Sari la conținut

Ce e bun si ce se poate imbunatati la Dacia Duster?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bai fratilor, când citesc expresii de genul: " chiar nu puteau sa pună un capacel acolo?" imi vine rau )) Cand am luat decizia de a schimba masina am gandit asa: vreau un diesel cu garda mare la sol

Ce e bun: - design-ul general al masinii - motorizarea 1,5 DCI - pretul   ce se poate imbunatati la Dacia Duste: - grupul de indicatoare din bord spre digitizare eventual ecran led, mai multe in

Da', uneori stirile sunt bune (ca aflii info utile de pe drumul tau). Eu ma intreb cum te poate enerva (vizual) o antena lunga in timp ce mergi cu masina prin afara localitatilor...? Sau mai bine zis

Posted Images

post-1532-0-61266700-1423075611_thumb.jpgpost-1532-0-65657400-1423075633_thumb.jpg

Aceasta este solutia de inlocuire a tobei finale standard , care este voluminoasa si rugineste.

Mersul motorului 15.dci nu este deloc afectat; nu este mai zgomotos fata de toba standard.

Pentru tamburii spate : vopsea neagra pentru tobele de la motociclete ( ex: Motorex) care rezista la temperatura. Este bine ca inainte de vopsire tamburii sa fie pulverizati cu Brunox care depune o pelicula de grund.

Acelasi tratament Brunox + Motorex l-au primit si alte piese de la puntile fata/spate cu suprafete neprotejate asemanatoare tamburilor. La fiecare revizie cand se demonteaza rotile merita revenit cu tratamentul.

Editat de ktmadv
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce naiba ma, eu la toate masinile pe care le-am avut mi-am vopsit etrierii si tamburii cu rosu ( de, damblaua) si am folosit sparay auto la 10 lei bucata si am dat cu o solutie inainte care curata stratul superficial de rugina (feruginol). La ultima masina pe care am avut-o dupa 4 ani de la vopsire arata la fel, nu se exfoliaza deci coafura rezista ;)

Link spre post
  • 4 months later...

Sunt de putin timp membru al acestui forum si nu vreau sa supar pe cineva daca spun ca Dusterul are nevoie de aprecierea noastra mai mult decat orice alte imbunatatiri.

Stimati prieteni Dusterul a fost conceput ca o masina low cost si asta se va vedea la interior in calitatea materialelor folosite mult timp de acum incolo dar asta nu ca un afront impotriva clientilor pretentiosi ci pentru a se vinde cu un profit de ,atentie, 500Euro per bucata Duster.

Si ca sa revin la topic, cred ca adaptarea functiei Stop&Go plus posibilitatea reglarii volanului in profunzime ar fi mai mult decat suficiente,si eu as fi dispus sa platesc in plus pentru aceste doua functii pana la 1000 Euro si pot sa argumentez.

Functia Stop&Go e foarte utila in traficul urban si reduce consumul ceea ce va multumii clientii care vor trece cu vederea alte mici neajunsuri.Nissan Qasqai cu motor de1,5 cu functia Stop&Go pleaca de la 24.700 Euro dar consuma 4,2 litri de motorina in oras ceea ce evident e un avantaj mare.Scot banii platiti doar din consumul redus.

Scaunele din fata ar avea nevoie de un mai bun suport lateral,sa nu simti ca aluneci la viraje.

Stergatoarele nu sunt cele mai optime pentru un Crossover ca Dusterul dar nu sunt o cheltuiala asa mare sa nu la schimbi din start.

O buna parte din portbagaj e ocupat de roata de rezerva care cred ca ar trebuii reamplasata la 4x4.

Mai am un Logan Laureate 1,5 DCI din 2007 cumparat la zero km.care a ajuns la 140.000 km.fara probleme majore pentru ca a primit toate reviziile la timp.Lucru esential.

Reglajul volanului in profunzime ar ajuta o persoana precum sotia mea sa-si gaseasca o pozitie confortabila de condus dupa ridicarea la maxim al scaunului soferului.E mai micuta de inaltime si-i place sa se dea cu Dusterul!

E foarte adevarat ca se mai pot face unele imbunatatiri dar pentru asta exista Tuningul Auto.

Link spre post

Masina cu masa mai mare de o tona sa consume 4,2 l/100 de km in oras?? Eu am si un Citroen C3 1.4 HDI si sub 5.5 l/100 de km in oras nu exista. Nu mai vorbesc de un Qashqai cu orice sistem eco ar avea.

Keep dreaming!

In rest, sunt de acord cu tot ce ai zis! :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...