Sari la conținut

Ce e bun si ce se poate imbunatati la Dacia Duster?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bai fratilor, când citesc expresii de genul: " chiar nu puteau sa pună un capacel acolo?" imi vine rau )) Cand am luat decizia de a schimba masina am gandit asa: vreau un diesel cu garda mare la sol

Ce e bun: - design-ul general al masinii - motorizarea 1,5 DCI - pretul   ce se poate imbunatati la Dacia Duste: - grupul de indicatoare din bord spre digitizare eventual ecran led, mai multe in

Da', uneori stirile sunt bune (ca aflii info utile de pe drumul tau). Eu ma intreb cum te poate enerva (vizual) o antena lunga in timp ce mergi cu masina prin afara localitatilor...? Sau mai bine zis

Posted Images

Raspund tardiv, dar vad o serie de discutii generate de neintelelgerea cerintei topicului: Trebuiau expuse problemele curente de la masina fie ea PH1 sau PH2. Din punctul meu de vedere, problemele sunt una, wish-list alta. Cum spunea Dusty la un anumit moment, imbunatatirile de la PH2 vin si in urma unor sugestii venite din partea comunitatii noastre dar si al altor comunitati similare. (Sa nu uitam faptul ca totusi Dacia a venit la majoritatea evenimentelor noastre, atat din ratiuni de marketing dar si din ratiuni de a vedea ce facem noi cu masinile noastre - este si asta o modalitate de evaluare piata; ce imbunatari aduc utilizatorii la ele etc.

In acest sens, daca unii dintre noi dorim echipari speciale - si pentru aceste echipari trebuie o masa critica de utilizatori - altfel nu se justifica cheltuielile de productie - vezi Duster Army, Duster echipat pentru Petrom, etc).

Dar cel mai probabil imbunatatirile lui PH2 vin din analiza concurentei, din atingerea masei ciritice de produs, viziune, strategie pe termen mediu si lung, etc. Ca service-urile trebuie sa-si schimbe si ei viziunea, este alta discutie.

Cum spunea un prieten de-al meu arhitect, orice linie desenata pe planseta costa la constructia casei. Daca adaugam multele noastre dorinte de geamuri automate, xenoane, senzori si alte facilitati de comfort, ajungem la un pret de vanzare apropiat de X3, GLK, Freelander - si atunci ne intoarcem la polemicile de pe forumurile cu opinii antiDacia - la banii astia poti sa-ti iei un SH jmekr care nu e Dacia si ai calitate frate, de masina rulata in Germania de o babuta care a tinut-o in garaj (Munchen) si a mers cu ea pana la piata (Hamburg) si alte povesti similare - d-aia are in 10 ani numai (3)80.000 de km..

Este un punct de vedere al unui utilizator de Duster PH1, care atunci cand a avut posibilitatea si-a luat tot un PH1 SH, mai conduce - atunci cand nu-l conduce doamna - si un BMW X3 xDrive "impopotonat" cu tot soiul de senzori si automatizari, este poate nemultumit de scaune, de sonda indicatoare de combustibil si alte maruntisiuri ale lui PH1. Dar care in continuare "tavaleste" bucuros Dusterul zilnic in oras, la drumuri lungi si in noroi ori de cate ori i se iveste ocazia. Si care spre surpinderea lui de uilizator al naibii, nu a avut nici-o problema de instabilitate in viraje, ralanti si alte din cele ce citesc pe aici sau aiurea. O fi karma.

Este un punct de vedere. Puteti fi de acord cu el. Sau nu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrea cineva sa afle probleme/defecte nu este neviie de un tipic separat. Nu se poate face un rezumat al problemelor descrise si semnalate de membrii forumului intr-un timp asa scurt. Deci cine vrea sa citeasca ... citeste nu motiveaza ca nu a semnalat lumea si s-au cerut optiuni in loc de solutii la probleme.

Link spre post

Eu am constatat ca s-a exfoliat un strat lucios de pe literele " duster" de pe barile de pe plafon. Literele sunt la locul lor dar daca te uiti atent pare ca a sarit lacul de pe ele. Fr ciudat.

Presupun ca exista ca piesa de schimb la dacia.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...