Sari la conținut

Noul Duster 1.5dci 4x2 110cp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In sfarsit, dupa 3 luni si o saptamana mi-a venit si mie masina: Duster PH2 Laureat 1.5 dci 110cp 4x2 Dotari: - pack look - media nav - cruise control - scaune incalzite - volan si schimbator pi

@Ionica... daca te uiti mai atent era vorba pentru un posesor de 4x2 cu motor 1.2 Tce. Ca dac-ar fi sa sfatuiesc pe oricine (chiar si 4x2 1.2 Tce) as sfatui ca in loc de Bullbar sa-si achizitioneze s

Wow, mai puțin decât impozitul la fosta mașină   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Posted Images

am reluat capitolul inca o data si la inceput scrie ca un vehicul este dotat ori cu roata de rezerva ori cu kit de umflare. Ale noastre au roata de rezerva, asta e motivul pentru care nu avem :)

Stiu ca in alte tari, roata de rezerva vine ca si optional si probabil la ei se aplica acel kit de umflare pneuri in caz de pana.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu unul ma bucur ca am rezerva si nu kit din ala de pana, compus din compresor si spuma specifica pt etanseizare. Cei drept am avut noroc si nu am facut nici o pana pe vremea cand aveam in dotare kitul respectiv insa multi spunea ca odata ce introduci spuma aia in anvelopa, iti poti lua adion de la cauciuc. Raman la metoda clasica.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...