Sari la conținut

Noul Duster 1.5dci 4x2 110cp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In sfarsit, dupa 3 luni si o saptamana mi-a venit si mie masina: Duster PH2 Laureat 1.5 dci 110cp 4x2 Dotari: - pack look - media nav - cruise control - scaune incalzite - volan si schimbator pi

@Ionica... daca te uiti mai atent era vorba pentru un posesor de 4x2 cu motor 1.2 Tce. Ca dac-ar fi sa sfatuiesc pe oricine (chiar si 4x2 1.2 Tce) as sfatui ca in loc de Bullbar sa-si achizitioneze s

Wow, mai puțin decât impozitul la fosta mașină   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Posted Images

Mersi anticipat. Am vazit si la 450!

Am un sfat prietenesc pt tine... tinand cont ca ai si 1.2 Tce... nu te mai uita dupa astfel de accesorii ca n-ai sa faci nimic altceva decat sa ingreunezi masina si... din asta dai in crestere consum... miscat mai greu (ii iei din sprinteneala). Orice pui in plus pe masina totul va trebui carat de catre ea.

Aici nu fac si afirmatia ca este un mare dezavantaj la acest bullbar prin faptul ca iti ia mult din garda si din unghiul de atac.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am un sfat prietenesc pt tine... tinand cont ca ai si 1.2 Tce... nu te mai uita dupa astfel de accesorii ca n-ai sa faci nimic altceva decat sa ingreunezi masina si... din asta dai in crestere consum... miscat mai greu (ii iei din sprinteneala). Orice pui in plus pe masina totul va trebui carat de catre ea.

Aici nu fac si afirmatia ca este un mare dezavantaj la acest bullbar prin faptul ca iti ia mult din garda si din unghiul de atac.

Hmmm...good point! Bine zis. Cam ai dreptate! Ce greutate o avea? In ce priveste garda eu zic ca nu ma streseaza, masina fiind folosita 90% in oras, dar nu se stie niciodata cand ajungi off chiar si accidental!

Link spre post

N-am facut referinta la Off caci doar stiu ca ai 4x2... dar si la o bordura mai inalta, cand parchezi cu fata s-ar putea sa atingi (caz intamplat real in Bucale unde mai exista si borduri inate). Oare atunci nu te doare sufletul ca zgarii Bullbar-ul.

Ca si greutate cred ca are undeva in jur de 15-20 kg.

Link spre post

da, asa e. si Severinul a primit un update si a devenit renumit pentru bordurile inalte asa ca.... asa zic si eu ca nu se stie niciodata ce pârleaz e de sarit si ar fi pacat. o sa studiez situatia inainte de a face asa ceva. deocamdata sunt la etapa de recuperare dupa socul cumpararii. inchei aici acest offtopic relativ cu scuzele de rigoare!

Link spre post

@ionut_b: felicitari pentru masina si accesorii. Arata foarte bine. Nu-ti face griji pentru consum, pentru ca atat timp cat ai avut bani de acccesorii, ai bani si de alimentat.

"Aici nu fac si afirmatia ca este un mare dezavantaj la acest bullbar prin faptul ca iti ia mult din garda si din unghiul de atac. "

Mi s-a intamplat sa ating bullbar-ul, facand offroad, dar nu s-a intamplat nimic.

"Oare atunci nu te doare sufletul ca zgarii Bullbar-ul."

Pe mine personal nu. Pe mine ma doare mai tare sufletul de vopsea, ca oricum s-a zgariat.

Link spre post

@Ionica... daca te uiti mai atent era vorba pentru un posesor de 4x2 cu motor 1.2 Tce.

Ca dac-ar fi sa sfatuiesc pe oricine (chiar si 4x2 1.2 Tce) as sfatui ca in loc de Bullbar sa-si achizitioneze si monteze pe masina un scut de AL de origine care cred ca este cam la acelasi pret dar ca utilitate de 100 ori mai practic

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...