Sari la conținut

Apa in habitaclu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 191
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Scurgerea din dreapta era înfundată cu mâl și frunze

1 . Luat o lanternă 2. Ridici capota și prin plasticul de la ștergătoare, prin zona cu găurele (langă ax braț stergător stânga ) te uiți cu lanterna la scurgerea din stânga (aia din dreapta e sub

Fix ca la Logan II (parbriz comun, stâlp A comun): - demontat brațe ștergătoare -demontat plasticul de sub parbriz

Posted Images

ee, faceam si eu putin misto. am mai vazut exprimari mult mai aiurea pe aici.

buna ideea cu observatorul in portbagaj! dar cum s-ar putea observa exact pe unde trece apa? chederul mi s-a parut a fi continuu si banuiesc ca apa se va prelinge de-a lungul lui inainte sa picure inauntrul masini. in cele mai multe cazuri cred ca incepe sa picure inauntru dupa un interval mai mare de timp de la inceperea testului.

:thumbsup:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

problema cu apa in portbagaj am avut-o si eu. Am fost la reprezentanta si au descoperit ca se infiltreaza pe la balamalele de la hayon. Au remediat problema prin dat jos hayon si etansat balamale cu mastic. Cred ca ai problema asemanatoare.

Link spre post
  • 2 weeks later...

problema cu apa in portbagaj am avut-o si eu. Am fost la reprezentanta si au descoperit ca se infiltreaza pe la balamalele de la hayon. Au remediat problema prin dat jos hayon si etansat balamale cu mastic. Cred ca ai problema asemanatoare.

interesant acest post, si eu am avut un moment in care am gasit apa mult in spatele scaunului de la sofer, sub pres, dar la momentul respectiv am sters si n-am dat importanta... sunt curios pe mai departe daca mai apare acest fenomen triunghiul bermudelor.
Link spre post

apa... dap... si eu am avut apa in portbagaj, si dupa multa munca depusa de cei de la service, au descoperit un por undeva sus intre plafon si aripa, au masticat acolo si gata... asta dupa ce au dat jos balamalele si suportii aia de sus, acum este super-etansat tot ! :thumbsup:

Link spre post
  • 4 weeks later...

Am fost in servis unde au desfacut tot din porbagaj, tapitaria plasticurii. Dupa patru ore de lucru, au descoperit fisurii intre aripile din stinga si dreapta spate si plafon. Dupa care a urmat pozarea masini,si trimiterea pozelor la fabrica dacia. Pentru aprobarea lucrari [masticat si revopsit aripile siplafon].

Link spre post

Da, de data aceasta sunt sigur: intr-adevar am avut si eu aceeasi problema: in spatele scaunului de la sofer mi-a aparut a doua oara apa sub covoras. La service au declarat ca a fost re-etansat cadrul portierei pe interior. Ca sa fiu sincer, nu stiu in ce fel (?) sau cat va tine acest lucru. Sper sa nu mai apara acest fenomen.

Dupa semnele apei scurse pe zona de inchidere-prag, ar putea sa fie de la portiera, dar si asa imi vine greu a crede.

post-1004-0-99329800-1353504174_thumb.jpg

post-1004-0-19514900-1353504185_thumb.jpg

Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...