Sari la conținut

Apa in habitaclu

Postări Recomandate

Cel mai simplu e sa dai cu mana in partea inferioara a panoului de usa in zona de mastic. Daca simti umed, e sigur de acolo.

Ca sa fii sigur ca nu intra prin ventilatie (desi nu prea cred ca at fi de acolo) poti verifica daca la filtrul de polen (e accesibil pe la pasager si nu trebuie sa il scoti ci doar sa il declipsezi putin) daca curge apa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 191
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Scurgerea din dreapta era înfundată cu mâl și frunze

1 . Luat o lanternă 2. Ridici capota și prin plasticul de la ștergătoare, prin zona cu găurele (langă ax braț stergător stânga ) te uiți cu lanterna la scurgerea din stânga (aia din dreapta e sub

Fix ca la Logan II (parbriz comun, stâlp A comun): - demontat brațe ștergătoare -demontat plasticul de sub parbriz

Posted Images

Ma rupe faptul ca inca se mai discuta problema asta pentru care a fost gasita solutie de rezolvare in 2014, general valabila si acceptata. (Inclusiv de service-uri si de fanii DIY).

>>> http://forumduster.ro/topic/1809-fete-de-usi-dezlipite-duster-ph1/page__st__30#entry32570 <<<

Bine, orice se poate imbunatati sau schimba, se pot incerca solutii samd.. Dar daca se poate rezolva eficient in regim DIY cu 20 de lei...

Link spre post

Am vazut ca e vorba de usi spate unde mi-e clara problema si la mine e putina apa, care sta in general pe presul de cauciuc, dar in fata a intrat sub pres si e ditamai balta.

Editat de vsebas
Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Salut /bun venit in aceasta comunitate.  Poate sunt de folos si altora:
    • Am si eu aceeasi problema cu aceeasi mesaj si mi s-a spus ca 2 senzori nu functioneaza dupa verificarea cu testerul. Am cumparat altii din China si nu s-a rezolvat nimic. 2pcs 284389618R Blind Spot Parking Sensor. Ce model de senzori aveti va rog ca la mine nu au functionat si masina am cumparat-o second hand si nu am siguranta ca sunt senzorii oficiali? Detin un Duster 1.6 cu GPL din 2019. Multumesc. Un sfat ar fi apreciat.
    • Mulțumesc tare mult, Gil! Încerc să „descifrez” detaliile generoase pe care mi le-ai dat. Mecanicul meu mi-a recunoscut deschis că nu se pricepe la partea electrică/electronică dar, cum se mai zicea într-un banc, poate să arunce o privire. De fapt așa mi-a și recomandat: să apelez la un electrician auto care poate traduce rezultatele testului și să ia măsurile care se cuvin. Zi bună tuturor!
    • Legat de motorasul stergator spate vezi discutiile si detaliile (schema electrica, mufa cu descrierea pinilor, verificare, demontare si montare, cod OE, etc.) pe care le-am oferit si in topicul acesta: https://forumduster.ro/topic/7666-pin-out-uch-dacia-duster/ inclusiv procedura de diagnosticare a erorii DTC95A064 = Mecanism de acţionare ştergător geam spate pe care o ai in UCH. Despre celelalte coduri de eroare din calculatoarele masinii doar ca observatie toate sunt intermitente si au un factor comun: tensiunea de alimentare a calculatoarelor . Referitor la cele din injectie iti atasez doar ca exemplu procedura de diagnosticare pentru DTC056016 si DTC00871C, celelatre trei se refera tot la rampa de injectie (si trebuie verificate cateva componente), DTC1525F3 este o consecinta a acestora, iar despre DTC038096 gasesti foarte multe experiente, informatii, detalii (pe care le-am oferit si eu) pe acest forum, fiind o eroare destul de des intalnita. Tot doar ca observatie acel “mecanic” la care ai apelat (“… merg la mecanicul meu să îl pună pe calculator și eventual să rezolve problema cât de repede se poate”) si care a facut diagnoza cu acel tester multimarca putea foarte bine sa faca si cateva verificari simple si sa elimine din variabile, pentru ca aceste coduri de eroare pot avea cauze de natura atat electrica cat si mecanica. Sugestia mea este sa vezi ce spune, face, rezolva sau nu si acel electrician la care vei apela (“Cred că trebuie să merg la un electrician.”), iar daca mai ai nevoie de ajutor, informatii si detalii pot sa le ofer punctual cu mare drag. Bafta!
  • Creează nouă...