Sari la conținut

Postări Recomandate

Da, dupa cum am zis, peste 3-4 ani, cand ajunge instalatia pe la 1000 EUR, se constata daca sunt probleme la utilizarea 1.2 TCe pe GPL si se corecteaza aceste probleme, nu e exclus sa ma vad si eu cu GPL pe ea. Mai ramane de gasit o solutie pentru butelie, nu vreau sa renunt la spatiul din portbagaj pentru ea. La tine banuiesc ca e in portbagaj, sau au reusit sa o monteze sub el, in locul rotii de rezerva?

Sub masina, in locul rotii de rezerva. Astfel s-a nascut ideea unui nou set de roti din rezerve alcatuit, cu anvelope michelin, seturi care se vor alterna la 6 luni. Mai e nevoie de 1 roata si gata setul! Hai, care renuntati la ea? Am deschis topic special pt asta, scuze de poluarea acestui topic!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 118
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si nici in parcari subterane nu poti intra cu gpl, stiu sunt rau, dar asta e impresia mea despre gpl.     Sent from my iPhone using Tapatalk

Singurul mod in care vad eu ca s-ar merita GPL-ul pe 1.2 TCe este ca instalatia sa fie autorizata de Dacia (pastrarea garantiei, nu degeaba am 5 ani) si sa achizitionez instalatia in rate pe 4 ani (ad

Cand dupa 4 ani o sa trebuiasca sa dai 4000€ pe motor si ce mai trebuie sa schimbi pe acolo o sa iti vina si mori si mai mult.

Posted Images

Da, dupa cum am zis, peste 3-4 ani, cand ajunge instalatia pe la 1000 EUR, se constata daca sunt probleme la utilizarea 1.2 TCe pe GPL si se corecteaza aceste probleme, nu e exclus sa ma vad si eu cu GPL pe ea. Mai ramane de gasit o solutie pentru butelie, nu vreau sa renunt la spatiul din portbagaj pentru ea. La tine banuiesc ca e in portbagaj, sau au reusit sa o monteze sub el, in locul rotii de rezerva?

sa stii ca si Nostradamus s-a mai inselat, deci sa nu zicem inca hop si asteptam cativa ani, sper, si apoi sa ne spuna bunul nostru coleg , pe care, de cand a deschis acest topic, toti am sarit la gatul lui...... :fear: . @stefanudrea sa stii ca GPL-ul este foarte popular in Germania, si el costa aici 60 centi

. Tu fii optimist.......

Editat de bmcpst
Link spre post

Sa nu iti para rau dupa 1.6 ca motorul era OK dar cutia de viteze are niste rapoarte groaznice. Pe autostrada ai fi plans la 140 km/h, cu tot cu GPL....

La modelul 1.6, 4x2, sunt 5 trepte de viteza, nu 6 ca la 4x4 sau ca 1.2 Tce. Eu consider ca etajarea este buna la acest model. Oricum cine isi ia Duster nu il ia pentru viteza. Scuze de offtopic!

Editat de stanicad
Link spre post

sa stii ca si Nostradamus s-a mai inselat, deci sa nu zicem inca hop si asteptam cativa ani, sper, si apoi sa ne spuna bunul nostru coleg , pe care, de cand a deschis acest topic, toti am sarit la gatul lui...... :fear: . @stefanudrea sa stii ca GPL-ul este foarte popular in Germania, si el costa aici 60 centi

. Tu fii optimist.......

Tocmai despre asta vorbesc si eu! In afara gpl nu e babau! Poate de aceea Dacia a ales sa configureze modele gpl doar afara? Hmmmm...ce interesant se leaga lucrurile!

Editat de stefanudrea
Link spre post

Se mai intimpla! verificarea instalatiei trebuie sa fie obligatorie, ca reviziile de gaz la instalatiile din locuinte, astfel nu s-ar mai folosi nici banala butelie.

Expozia a fost mica comparativ cu cea de acu un an (din ziua de craciun 2013) la blocul din calarasi.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...