Sari la conținut

Cat ghinion sa ai?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 102
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am ridicat masina. Arata ca noua.

Diferenta intre noua si ea e de 14800 km. In rest ma simt cu ea ca in prima zi.

Acu mi-am adus aminte. Nu stiu daca mai poti face ceva dar pe viitor informatia e utila pentru oricine e implicat in incidente de genul asta (clare). Cand cel vinovat de accident are asigurare la o c

Posted Images

Fagurele și bara nu sunt rigide. Se deplasează, însă uneori mai mult decât ai putea crede.

Pe bara spate am urme de atingere cu hayon-ul, deși spațiul dintre cele două pare suficient (cca. 4-5mm). Mă cam stresează ideea de a prinde hayon-ul rugină prin îndepărtarea vopselei de pe cant, însă trăiesc cu ideea că nimic nu e veșnic…

"Urma" aia eu o am de la o luna dupa ce am cumparat masina. Pana acum nimic in neregula.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

În cazul meu a apărut în urma unui „abuz” în noroi mai gros, când am pierdut și un scump catadioptru… ;)

Cat costa un catadioptru, ca si mie mi l-a spart unul chiar sub ochii mei in parcare ?

Link spre post
  • 1 year later...

Mi s-a parut cel mai potrivit topic in care sa va arat ce am patit azi: masina cuminte parcata, eu in sala de judecata(de partea buna a barei) si in secunda cand ies din sedinta sa ma anunte colegii de birou ca masinuta mea e gata cocolosita de inculpata din poza 2. Nu a facut stopul, a lovit un taxi care a ricosat in mine. Pagube: aripa spate valurita, spoiler spate rupt, bandou aripa si bandou spoiler rupte. Urmeaza birocratia actelor si taieturile de rigoare. Norocul meu ca tataie care conducea inculpata rosie are rca la carpatica ce se afla in buna colaborare cu reprezentanta, deci nu vor fi discutii mari privind reparatiile. Ce sper eu este sa se faca repede pt a merge la deja acontatul concert Scooter de la Budapesta din 16 mai si iunie vacanta in Germania, cu putin noroc. Offff!post-3058-14253937141286_thumb.jpgpost-3058-14253937251202_thumb.jpg

Link spre post

Ce sa zic, urat moment... Eu am patit-o cand aveam inca numerele rosii (exact la 2 saptamani de cand o luasem). Reparatia nu dureaza mult. La mine s-a rezolvat de pe o zi pe alta, insa a durat destul de mult pana a adus piesele si pana s-a aprobat dosarul...

Iti urez sa fie ultimul incident!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...