Sari la conținut

Cat ghinion sa ai?

Postări Recomandate

Acum sa revin la durelea lui @ddalcu, folosesteti Casco si e treaba lor sa-si recupereze paguba de la asiguratoril vinovatului.

O alta chestie... Ati completat "amiabila" din care sa rezulte ca soferu' Golfului era vinovat? Aia trebuie depusa la asiguratorul tau, ca sa poata sa-si deconteze banii cu Euroins.

Da, am completat si am depus-o mai inainte impreuna cu toate documentele cand am fost la constatere. Din ce am inteles nici cei de la Groupama (unde am eu casco) nu reusesc sa recupereze banii de la Euroins si uite asa o sa-mi creasca mie polita casco la anul...

Imi pare rau pt intamplare din pacate e vorba aia masina e noua pana la prima zgarietura. Sa iti faca o constatare ca lumea - daca masina a intrat sub duster sunt sanse mari sa fie cadru spate cu ceva indoituri, bratele de la rotile spate tot asa, caroserie / gaura une e roata de rezerva - posibil sa fie indoita - sigur sub bara de palstic este mai multa stricaciune - dar asta doar la service se face reconstatare.

Wow! Sa speram totusi ca nu chiar asa de grav... M-am uitat eu putin pe dedesubt si in afara de esapament care e mutat vre-o cativa cm de la locul lui, nici macar scutul al atermic de la vechea pozitie a tobei de esapament (de la ph1) nu e indoit.

ddalcu, imi pare rau pentru "bucuria" ta, stiu cum e ca si eu am patit la fel (masina de 1 luna, 4500 km). Insanatosire grabnica!

Referitor la "soliditatea" dusterului, as zice sa nu te imbeti cu apa rece. Ai avut noroc de daune putintele din simplul motiv ca golful e mai jos decat dusterul si era si in franare. Pentru acelasi motiv s-a si indoit in halul ala capota golfului si are atatea pagube. Daca in locul lui era un land cruiser sau alta de acelasi calibru, situatia ar fi fost cu totul alta.

Cam asa-i, dar incercam si eu sa ma consolez cu ceva :) Cand am vazut in prima faza in oglinda retrovizoare cum arata golful, am zis ca si masina mea e praf, ca n-o mai misc de acolo.

Hai sa nu deviem discutia spre carligul din spate...

ddalcu, imi pare rau de intamplarea asta. Sigur nimeni nu isi doreste asa ceva. Probabil umiditatea din aceasta perioada face ca asfaltul sa fie mult mai alunecos. Eu am observat ieri, ca pieton, ca patinam pe asfalt, ceea ce e ciudat, ca erau vreo 4 grade afara !

Ma intreb daca VW GOLF avea CASCO.... daca nu... mi-e mila de el....

Nu, Golf-ul nu avea casco

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 102
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am ridicat masina. Arata ca noua.

Diferenta intre noua si ea e de 14800 km. In rest ma simt cu ea ca in prima zi.

Acu mi-am adus aminte. Nu stiu daca mai poti face ceva dar pe viitor informatia e utila pentru oricine e implicat in incidente de genul asta (clare). Cand cel vinovat de accident are asigurare la o c

Posted Images

Imi pare sincer rau de patania ta, dar stai linistit, se poate repara fara sa vezi vreo diferenta. Problema legata de asiguratori si ca cine de la cine recupereaza banii nu ar trebui sa fie problema ta. Servicul este obligat sa iti repare, iar dupa aceea nu are decat sa se judece cu asiguratorul si sa il execute silit. Pun pariu ca numai verbal te-au refuzat, ca asa se procedeaza la noi din pacate...... Celalat are asigurare, dealerul te obliga oarecum sa il repari la ei, deci sa-si faca treaba.

ps: oare cine ce viteza avea acolo ? Din ce vad in poza nu cred ca golful avea regulamentarul 50 :)

Link spre post

Cunosc un acident similar, in noiembrie 2013, vinovatul cu asigurare la euronis. Pagubitul nu avea casco, a mers in service si a reparat masina, pe rca-ul vinovatului, a fost mai greu sa gaseasca un service. Dupa ce a fost reparata masina, la cei de la asigurare a zis simplu, ca ii da in judecata si 2-a zi au facut plata. A durat toata distractia cam o luna, dar la inceputul lui decembrie avea masina reparata si plata efectuata de asigurator.

Link spre post

Eu actionand in domeniul juridic, la un moment dat am lucrat la un dealer auto. Acolo am avut foarte multe probleme de genul acesta cu asiguratorii, tocmai de asta ziceam ca pot fi fortati. Daca nu se sperie de amenintare, chiar ii dai in judecata, nu e mare lucru :)))). Binenteles, daca ai casco si nu vrei sa mai pierzi timp si nervi (daca esti genul), e mai sanatos sa apelezi la casco. O rezolvi mult mai repede si mult mai "elegant"

Link spre post

Am patit si eu in aceasta dimineata acelasi lucru doar ca respectivul a franat din timp si doar s-a proptit in mine.

Pfff... nasol tare. Ce masina avea ala?

Link spre post

Pagubitul nu avea casco, a mers in service si a reparat masina, pe rca-ul vinovatului, a fost mai greu sa gaseasca un service.

Adica a trebuit sa umble el dupa un service care sa accepte sa-i repare pe asigurarea de la euroins?

Eu oricum n-am vrut sa aud de alt service in afara de cel de la reprezentant, ca doar nu-s nebun sa las cine stie ce neispraviti sa-si bage mainile in masina mea noua si sa mai si pierd 5 ani de garantie dupa aia. No way!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...