Sari la conținut

Cat ghinion sa ai?

Postări Recomandate

Cat depre colaborare.... DACIA nu are vreo treaba cu vreun asigurator. E doar o legatura intre firma din acea localitate si firma de asigurari. Nu intervine deloc firma DACIA in aceasta relatie. Sper sa fie OK totusi...

SIncer nu vad cum ar dura sub o saptamana reparatia....

A gresit cand a zis DACIA... este vorba despre Service-ul autorizat Dacia (probabil din Severin)

@stefanudrea... tu ai vorbit despre directie... Din cate stiu eu, tu nu ai directie pe spate ;). Poate fi vorba despre geometrie....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 102
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am ridicat masina. Arata ca noua.

Diferenta intre noua si ea e de 14800 km. In rest ma simt cu ea ca in prima zi.

Acu mi-am adus aminte. Nu stiu daca mai poti face ceva dar pe viitor informatia e utila pentru oricine e implicat in incidente de genul asta (clare). Cand cel vinovat de accident are asigurare la o c

Posted Images

A gresit cand a zis DACIA... este vorba despre Service-ul autorizat Dacia (probabil din Severin)

@stefanudrea... tu ai vorbit despre directie... Din cate stiu eu, tu nu ai directie pe spate ;). Poate fi vorba despre geometrie....

Da, my mistake, service Dacia.

Si da, my mistake, e vorba despre geometrie.

Editat de stefanudrea
Link spre post

Fiindca ASIROM ne trimite de colo pina colo, ia dosarul, nu-i dosarul, e dosarul da nu-s daune, e daune da nu-i aprobat, e aprobat dar nu-i supervizat, nu-i supervizor, vocea clientului, ' a-ti sunat... '..etc etc . .......vom incerca Allianz-ul unde avem CASCO noi, si pe urma sa se deconteze asiguratorii intre ei. Se spune ca se poate. Vedem miine.

Link spre post
Fiindca ASIROM ne trimite de colo pina colo, ia dosarul, nu-i dosarul, e dosarul da nu-s daune, e daune da nu-i aprobat, e aprobat dar nu-i supervizat, nu-i supervizor, vocea clientului, ' a-ti sunat... '..etc etc . .......vom incerca Allianz-ul unde avem CASCO noi, si pe urma sa se deconteze asiguratorii intre ei. Se spune ca se poate. Vedem miine.

Astia care fac asa ar trebui inchisi. Sesizeaza autoritatea pentru supraveghere fiscala si pe cei ce supervizeaza asigurarile. Fac minuni. Eu am patit-o si imediat le-au dat suturi celor de la Astra sa rezolve!

Link spre post

Aratati-mi si mie o firma de asigurari care sunt asa de prietenosi cand trebuie sa despagubeasca pe cineva. Nu conteaza renumele firmei, valoarea politei, cand vine vorba de bani, trebuie sa te milogesti pe la ei. Penibil. Ei stiu ca le intra bani la sigur in casierie, in rest nu-i mai intereseaza.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...