Sari la conținut

Diferential autoblocant pentru Duster, amatori?

Postări Recomandate

Cu cat il vindeti voi (montaj inclus)? Ca, de o fi sa gasesc resursele financiare, voi veti fi cei de la care voi cumpara, nu "colegul" neinteresat de basinile capitaliste ale clientilor.

Multumesc.

Salut ,

Pretul este de 550 eur , montajul pentru forumisti este gratuit in Bucuresti .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 395
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut ! Profitand de aceasta ocazie, iata parerea unui client de-al nostru, din Peru, referitor la acest produs, dupa instalare: I am very happy with the differential slip thanks to this I have impr

Bua ziua tuturor . Sper ca pina acum sa se fi calmat spiritele asa incat sa nu ma trezesc cu o alta polemica interminabila pe acest subiect . Fiind singurul care a testat LSD -ul in discutie, voi in

Ai un avertisment!

Posted Images

As fi curios de un test similar cu o masina cu diferential normal, ajutata doar de electronica (lock + esp off).

Si de un test in teren tot asa, dif vs masina ajutata de electronica.

Salut ,

Asa cum am spus mai sus , o sa incerc si un test comparativ intre masina standard si cea cu LSD .

Eventual daca sunt colegi in Bucuresti care vor sa faca un test-drive cu Mudsterul si sa mai facem si alte teste comparative, am putea sa ne intalnim in Weekend !

Link spre post

In cautarile mele pe Youtube am vazut un videoclip cu doua Duster in Rusia in offroad si diferenta dintre ele in care unul era standard (lock si ESP off) si unul cu diff autoblocant. Nu mai resusesc sa-l gasesc. Oricum cand esti cu "burta in noroi" nu te ajuta nici un fel de diferential blocabil (fata si spate sau doar spate)....atunci troliul ar face toata treaba. Diferentialul blocabil ar face diferenta la urcusuri mai abrupte si cu incrucisari de axe vezi ceva de genul www.youtube.com/watch?v=AkdAjkAmY3o sau asa cum a facut-o ITLand la trecerea peste sant....diff autoblocant este un "nice to have" daca ai bani si vrei sa investesti intr-o masina care iti place (in cazul nostru Duster-ul) si te gandesti sa iesi la un offroad mai mult decat mediu. Ce ar fi foarte frumos e sa fie unul care sa se poate bloca la nevoie......din buton.....de preferinta electric. Eheee, astea sunt doar vise......

@ITLand: Autoblocantul functioneaza in modul AUTO si LOCK sau doar in unul dintre aceastea?

Multumesc anticipat. :bye:

Salut ,

Un blocant pneumatic sau electromecanic ( la buton ) are si el utilitatea lui , dar la un SUV cu capacitati de offroader ar fi ceva cam mult zic eu .

Blocarea accidentala in mers de exemplu ar putea strica iremediabil cuplajul interaxial , ar putea rupe planetare , etc

LSD-ul merge si pe LOCK si in Auto , doar ca in Auto se va simti mai tarziu , in functie de procentul de cuplu trimis spre puntea spate .

Link spre post

Salut ,

Asa cum am spus mai sus , o sa incerc si un test comparativ intre masina standard si cea cu LSD .

Eventual daca sunt colegi in Bucuresti care vor sa faca un test-drive cu Mudsterul si sa mai facem si alte teste comparative, am putea sa ne intalnim in Weekend !

Poate weekend-ul viitor ne putem intalni si face testul... pana atunci mai greu. Daca e nevoie o incalt si pe MT-uri sa fie comparatia intre acelasi conditii... Vorbim la tel.

PS: am putea si-n timpul saptamanii (pe seara)

Link spre post

Revin la ceea ce am scris mai sus... pentru @ITLand.

Testul cred ca ar fi bine sa-l facem amandoi cu anvelopele Stock... pentru ca testul sa fie mai concludent si pentru cei care nu doresc sa se-ncalte cu anvelope speciale.

M-am gandit la aceasta varianta tinand cont de motivele pentru care @bogdan bms ar vrea sa-si monteze acest dispozitiv pe masina.

Link spre post

Revin la ceea ce am scris mai sus... pentru @ITLand.

Testul cred ca ar fi bine sa-l facem amandoi cu anvelopele Stock... pentru ca testul sa fie mai concludent si pentru cei care nu doresc sa se-ncalte cu anvelope speciale.

M-am gandit la aceasta varianta tinand cont de motivele pentru care @bogdan bms ar vrea sa-si monteze acest dispozitiv pe masina.

Salut ,

De acord , hai sa o facem cand poti si tu , poate si si in cursul saptamanii, da-mi un tel..

Cu anvelopele standard e ceva mai complicat dar o sa fac un efort si o sa vin cu unele de iarna , din pacate e maxim ce pot face pt ca rotile originale ale masinii le-am vandut si mai am un set de roti pe 17' incaltate de iarna .

Eu zic ca e ok si asa , chiar daca probabil tu vii incaltat de vara.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...