Sari la conținut

Diferential autoblocant pentru Duster, amatori?

Postări Recomandate

in ciuda executiei publice la care am fost supus inca de la inceput , am fost onest, am prezentat totul corect fara exagerari, punand pe tapet lucrurile bune dar si cele care nu se imbunatatesc, cand am fost luat la misto aiurea am impartit vreo doua perechi de palme dar am ramas onest in legatura cu produsul, asa mi se pare ok desi acest lucru mi a adus cadou si banari sau avertismente gratuite, nu o sa permit nimanui sa si bata joc de ideile mele vreodata, sant lucruri pentru care am muncit si care sant impartasite gratuit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 395
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut ! Profitand de aceasta ocazie, iata parerea unui client de-al nostru, din Peru, referitor la acest produs, dupa instalare: I am very happy with the differential slip thanks to this I have impr

Bua ziua tuturor . Sper ca pina acum sa se fi calmat spiritele asa incat sa nu ma trezesc cu o alta polemica interminabila pe acest subiect . Fiind singurul care a testat LSD -ul in discutie, voi in

Ai un avertisment!

Posted Images

Încet-încet se ajunge la o părere comună. ;)

Si, sper eu, discutii decente.

in ciuda executiei publice la care am fost supus inca de la inceput , am fost onest, am prezentat totul corect fara exagerari, punand pe tapet lucrurile bune dar si cele care nu se imbunatatesc, cand am fost luat la misto aiurea am impartit vreo doua perechi de palme dar am ramas onest in legatura cu produsul, asa mi se pare ok desi acest lucru mi a adus cadou si banari sau avertismente gratuite, nu o sa permit nimanui sa si bata joc de ideile mele vreodata, sant lucruri pentru care am muncit si care sant impartasite gratuit.

Nu stiu cum vezi tu "capitalismul" insa eu unul ma astept ca cel care vrea sa-mi vanda un produs sa-mi raspunda corect, complet, la obiect la intrebarile despre produs si sa se abtina din a ma trata in sictir. De la tine s-au obtinut informatiile cerute (insa nu complete) cu mare greutate si ai adoptat de la inceput o atitudine zeflemitoare fata de membrii forumului. E normal sa existe unii (multi, putini) care sa conteste calitatile produsului pe care vrei sa-l vinzi; nu e absolut deloc normal sa raspunzi tu, ca vanzator, in felul in care ai facut-o.

Eu unul as fi vrut (si in continuare parca vreau) sa-mi pun diferentialul tau pe masina, mai ales ca nu am ESP si raman blocat la incrucisare de punti. Totusi prefer sa evit situatiile in care sa raman impotmolit decat sa cumpar de la cineva care are atitudinea ta. Probabil atunci cand ai sa dai dovada de, vorbind in limbaj de lemn, "orientare catre client" vor fi mai multi oameni care sa-ti cumpere produsul, posibil si eu.

Link spre post

cliseele cu "orientarea catre client" nu pot sa le suport , imi provoaca varsaturi, e definitia pura a prostiei si ipocriziei din punctul meu de vedere.

peste tot auzi asemenea aberatii, singurul sens pe care eu il inteleg este sa intorci funduletul catre client, adica cum orientare catre client, adica vrei sa mi explici ca toate gunoaiele de pe piata (si sant 90% gunoaie) sant vandute cu orientare catre client si ti se pare in regula, eu nu pacalesc clientul, nu ma orientez catre el, nu ma identific cu asemenea aberatii "capitaliste" de doi bani.

atat m a dus pe mine capul sa fac, asa am ales sa mi prezint produsul, nu consider o pierdere daca tu sau altii care vor "orientare catre client" nu cumpara, probabil vor cumpara led uri orientate catre client, nu imi pasa, atitudinea mea e aceiasi , onesta, corecta, fara mezambleuri corporatiste de doi bani.

Link spre post

Tatica... orientarea catre clienti... tocmai ti-ai dezorientat-o... si poate ca ai facut si un "mare bine" si echipei de la Mudster...

Pai daca tu-ti tratezi clientii cu dosu'... pentru ca-ti "provoaca varsaturi'... atunci nui te astepta ca si clientii sa vina la tine cu bratele deschise...

Stiii ce-a aia un "customiser" profesionist? Stii ce-i aia client?

Dac-as merge la un service de preparare profesionist si le-as cere sa-mi prepare masina iar ei mi-ar spune ca punem piesele astea pe masina pentru ca sunt bune ca asa s-a demonstrat in timp, fara sa-mi arate de ce sunt bune si de ce merita sa dau banii pe ele... iar ei mi-ar intoarce spatele... atunci... clar nu m-ar avea nici pe mine dar nici pe altii ca si clienti! Si... crede-ma ca am cunostiinte in domeniul prepararilor de off road pe la multe garaje...

Link spre post

incercati sa nu mi mai ridicati mingea la fileu, recititi descrierile de la pagina 1, pe indelete, faceti abstractie de lucrurile in contradictoriu ca nu sant la subiect si putem discuta, lasati cliseele corporatise care ne au dus unde santem acum , adica la dracu.

Link spre post

Hai ca ne poluezi prea mult, ai ban 6 luni de zile!! - @comanr

Atata tupeu de la un vanzator nu am vazut in viata mea, se stie ca in Romania clientii sunt tratati flegmatic si cu multa aroganta insa eu nu tolerez asa ceva!!

Vrei clienti? Te porti cu manusi cu ei si le explici de 1000 de ori sa inteleaga si sa poata lua o decizie, nu cu postari de genul: "daca vrei...", "nu ma iritati" etc, cine esti tu ???

Link spre post

Consider banarea lui comanr nejustificata . La postarea 247 interpreterea lui e pertinenta, la 249 cam asa e, la 251 chiar daca nu sunt de acord cu ilustratiile folsite de el realitatea din spatele cuvintelor, din punctul meu de vedere , este veridica. De multe ori sunt sunat la telefon de diversi angajati corporatisti sau capitalisti programati sa se orienteze catre client, de fapt catre banii lor si in loc sa ma incante cu atitudinea lor ma irita si daca am timp, de obicei imi fac, mai voresc un pic cu ei si reusesc sa ii aduc la nivelul de fiinta umana cu demnitate si naturalete. A fost o discutie mai lunga intre niste baieti pasionati de jucariile lor in urma careia sau afisat caracterele , temperamentele, cuvintele pe care fiecare le-au gasit in baza lor de date si potrvite de a fi folosite, Indiferent de argumentul folosit pentru decizia luata daca e sa folosesti aceeasi unitate de masura mai trebuie sa banezi vreo doi, trei inclusiv pe tine . Daca vrei facem o analiza pe postarea 255. Cred ca te-ai enervat prea tare nejustificat , luat de val. Apreciezi pozitiv ceea ce iti scriu sau invers ? Nu imi aduc aminte de tine sigur ne-am intalnit dar acum astept raspunsul tau care nu va fi usor de dat, sa il cunosc un pic pe acela care modereaza forumul in care sunt inscris.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...