Sari la conținut

Diferential autoblocant pentru Duster, amatori?

Postări Recomandate

asa fratilor, puneti filmele daca aveti voie, vreau sa vad de la voi initiativa, voi trebuie sa ma ajutati, filmul il aveam dar nu l am postat pentru ca asa am convenit, asteptam sa vina de la sursa.

v am zis ca buba mare la duster este acel ambreiaj interaxial care e un fel de "lindicul principesei", diferentialul nu poate suplini toate limitarile masinii, ajuta, nu face din duster patrol, ce naiba santeti oameni seriosi cred.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 395
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut ! Profitand de aceasta ocazie, iata parerea unui client de-al nostru, din Peru, referitor la acest produs, dupa instalare: I am very happy with the differential slip thanks to this I have impr

Bua ziua tuturor . Sper ca pina acum sa se fi calmat spiritele asa incat sa nu ma trezesc cu o alta polemica interminabila pe acest subiect . Fiind singurul care a testat LSD -ul in discutie, voi in

Ai un avertisment!

Posted Images

asa fratilor, puneti filmele daca aveti voie, vreau sa vad de la voi initiativa, voi trebuie sa ma ajutati, filmul il aveam dar nu l am postat pentru ca asa am convenit, asteptam sa vina de la sursa.

Filmul de pe pagina youtube al lui "Mudster Duster OffRoad" este public si... a mai fost distribuit pe acest forum . Deci, echipa de la Mudster, nu are de ce sa se supere atunci cand noi, colegii de forum , ii prezentam proiectul.

Link spre post

- parerea mea e ca la un diferential blocant rotile trebuie sa se invarta concomitent, nu pe rand, in acest caz fie partea de pretensionare a diferentialului nu merge bine, fie diferentialul nu se impaca cu sistemul electronic de blocare a rotilor, care de fapt il incurca (ESP-EDL)

- in primul film cred ca mudster-ul trecea exact la fel peste sant si fara acel diferential, fiind uscat pe jos, si avand MT-uri

- singurul lucru relevant mi s-ar parea un test intre 2 masini cu cauciucuri normale, una cu asistenta electronica oferita de ESP si cealalta doar cu asistenta acestui diferential

Un film cu duster standard, cauciucuri normale, ud pe jos, iarba uda

Link spre post

vorbe s vorbe faptele sant fapte, masina e echipata, are capabilitati imbunatatite reale in teren, da hai sa presupunem ca diferentialul ala nu face nimic, sensul care ar fi , sa fie clientul pacalit , sa ia un gunoi pe bani multi, lucru grav dupa mine, de acord.

dar ca si intrebare strict pentru tine, cu ce ar iesi acest lucru din normalul cu care tu esti obisnuit, masina cu soft aiurea, cu interaxial care cupleaza si decupleaza dupa cum e vremea afara, adica chiar nu ar trebui sa te deranjeze lucrul asta, ce mai conteaza un diferential de 500 de euro care nu face nimic.

Link spre post

Cred ca ati interpretat total gresit intrebarile mele, nici una nu a fost rau intentionata, eu chiar as vrea sa stiu daca acest diferential merita banii.

M-am exprimat politicos de fiecare data, si am pus intrebari simple si la obiect, la care am primit raspunsuri "in doi peri", fara nici o relevanta.

Sunt putine produse in lumea asta care isi merita banii, si multe care nu. Eu sunt de profesie inginer si cred in "demonstatii", nu in vorbe.

O sa primesc Duster-ul cam in 2 saptamani, si NU vreau sa-l transform in mudster, insa mergand aproape saptamanal intr-un sat de munte, m-ar interesa posibile solutii care sa ma ajute sa nu raman pe acolo daca prind o ploaie zdravana. Momental Logan-ul pe care il am il las la vreo 800m de destinatie ca sa evit sa raman bloca acolo.

Insa daca nu vad ceva relevant pentru problema mea, SIGUR n-o sa arunc 500 de euro pe niste vorbe.

Link spre post

@ambvision

tre sa intelegi un lucru, nimeni nu o sa iti garanteze ca punand acel diferential vei face cei 800m in plus pentru ca mersul off road implica mai multe : cat de priceput esti ca sofer, cat de dispus esti sa omori la masina, cat de bine e echipata masina si nu in ultimul rand cat de rau e terenul respectiv, e foarte posibil sa nu poti ajunge la destinatie cu nici o masina.

@danielcojocar

este din ce in ce mai penibil ceea ce postezi, lumea deja vede asta, diferentialul asta este disponibil si pe alte masini cum ar fi toyota sau alte asemenea, produs de companii americane sau englezesti, a nega utilitatea lui inseamna a nega utilitatea tuturor diferentialelor cu alunecare limitata sau autoblocante pentru toate masinile dar la tine ma astept la orice, nu e nici o problema, din acest moment eu NU o sa mai postez aici nici un cuvant pentru ca nu mai are sens, consider ca prin montarea echipamentului pe masina de test am facut ceea ce trebuie, am explicat functionarea, nu mai am cu ce sa va ajut, ma puteti contacta pe pm sau pe mail pentru detalii.

o zi buna la toata lumea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...