Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

Sa fie intr-un ceas bun.

Confirm eu ca sub scaunele din fata se afla fante de aer pentru pasagerii spate. Romanii nu au mai scris si de asta pentru ca ar fi fost obligari sa mareasca pretul cu cca 100 E pentru acesta facilitate.

Interesanta treaba cu maghiarii. daca si la noi ar fi fost mai ieftin cu cca 1500 E ar fi fost prea frumos si s-ar fi apropiat de pretul real al masinii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Sa fie intr-un ceas bun.

Confirm eu ca sub scaunele din fata se afla fante de aer pentru pasagerii spate. Romanii nu au mai scris si de asta pentru ca ar fi fost obligari sa mareasca pretul cu cca 100 E pentru acesta facilitate.

Interesanta treaba cu maghiarii. daca si la noi ar fi fost mai ieftin cu cca 1500 E ar fi fost prea frumos si s-ar fi apropiat de pretul real al masinii.

Din astea avem si pe Dusterele vechi, asa ca nu este o noutate. ;)

Link spre post

mersi pentru informatii, m-ati linistit, de nu e nimic in plus, doar o omitere din partea departamentului marketing / vanzari (tre' sa ne obisnuim cu asta)

si eu presupun (cum a mai facut cineva pe forum ) ca diferenta de pret e datorita lipsei tichetelor rabla inspre Vest de Muntii Apuseni. Poate Dacia pastreaza aceeasi suma dintr-o masina vanduta acasa, cat s-ar plati la un dealer din Vest. Diferenta de "presupusele tichete rabla" urmand o alta carare - mai off road - ca sa fiu cinic un pic fata de politica / economia romaneasca.

Sper ca nu am jignit pe nimeni.

Link spre post

Avem toti acele guri de aerisire, au aparut si la noi pe Logan inainte se apara Dusterul. Prin 2007-2008 parca "ne plangeam" ca Loganele de Rusia au gurile alea iar ale noastre nu, iar apoi au aparut si la noi.

Link spre post

Revenind on-topic :

Comanda data la sfarsitul lui Octombrie - in Bucuresti, la Cobalcescu - pe splaiul Unirii - spre Vitan.

Livrarea estimata initial - dupa jumatatea lui ianuarie.

Se pare insa ca masina a iesti deja din fabricatie pe 17 decembrie - ramane insa sa fie transportata de la Pitesti la dealer in Bucuresti.

Configuratie : 1.5dci 110 CP, 4x4, laureate, culoare gri Platine - cu diverse optionale , mai putin pack look.

Nu ma omor dupa pack look - desi arata frumos la gri platine - dar jantele acelea stilizate sunt mai putin frumoase, de aceea am optat totusi pentru jantele de aliaj.

In plus - navigatie, cruise control, volan cu piele... senzori parcare (cam scumpi... )

garantie extinsa la 120.000 km si 2 ani peste cei 3 + scaune incalzite + harta europei.

Total... 18600 euro. Un pic cam piperat pretul, eu as zice ca 16500 era ok pt asa o configuratie.

Ramane sa vedem cand se va face livrarea efectiva.

Link spre post

Mie mi-a iesit din fabricatie tot pe 17 dec, parca am mentionat si intr-un post mai sus… dar a fost livrata a doua zi… trebuie sa suni si sa intrebi

Comanda a fost facuta la dacoserv bucuresti

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...