Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

Pai sa va zic... dealerul are acces la un soft, ceva cu caractere verzi pe ecran negru - iar acolo ei vad doar data la care ajunge masina la DAREX.... De aia vad ei 27.

Cei de la fabrica au acces mai mult, si vad cand se schimba starea efectiv. Maine ar putea trece in "verificare CTC" .

Intreaba maine la dealer daca poti trimite direct dosarul la Bucuresti la validare sau nu... Ca mi-ai putea trimite mie procura aceea + certificat fiscal... si iti cumpar eu un voucher de pe aici din Bucuresti (vedem noi cum ) - sa il depun joi dimineata direct la DACIA - ca sa dea nota de inscriere vineri. Nota e valabila pana luni - ca sa se faca factura.

scuze, nu vreau sa iti dau sperante false, totusi poate se poate face ceva...

Daca ma gandesc bine, intr-adevar birocratia e groaznica la RABLA... cica trebuie stornata si nota de comanda initiala, ca sa treaca in nota de comanda prin RABLA - si abia apoi se poate continua procedura.... Deh... nu inteleg de ce, ca RABLA ajunge doar in factura finala, nu vad de ce ar fi necesara si pe bonul de comanda....

Zaco, ai cumva masina Gri deschis, adica Gris Platine ?

Am o impresie ca loturile astea sunt pe culori...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Zaco, sunt multe zile nelucratoare in aceasta perioada... Vezi ca ar trebui sa te poti inscrie maine la dealer la RABLA - pui voucherul - iti dau un numar de telefon daca vrei... Poate mergi chiar dimineata la ora 8:30 - ca sa nu apuce sa trimite dosarele la Renault.

La ora 11 cica le trimit de la DACIA la agentia de mediu . Asa ca daca ti-l valideaza joi... poti face plata vineri maxim - asta e cel mai important, ca sa intri pe program. Apoi livrarea e alta mancare de peste...

Link spre post

Buna

eu sunt in faza de configurare a masinii, am fost la test drive, am discutat in salon niste optiuni, dar inca nu am luat decizia finala. Oricum saptamana asta decid, iar cum imi intra salariul la inceputul lui decembrie, platesc avansul. Dealer-ul a spus ca daca se plateste avansul la inceputul lui decembrie, atunci masina va fi livrata pe la mijlocul lui februarie.

Salut

pana la urma am facut comanda la un dealer din Ungaria ... ma mai acceptati pe topic, sau deja se considera off topic?

Daca pot sa vin cu detalii va rog sa ma anuntati (cineva din echipa de admin)

Numai bine

Link spre post

Pai sa va zic... dealerul are acces la un soft, ceva cu caractere verzi pe ecran negru - iar acolo ei vad doar data la care ajunge masina la DAREX.... De aia vad ei 27.

Cei de la fabrica au acces mai mult, si vad cand se schimba starea efectiv. Maine ar putea trece in "verificare CTC" .

Intreaba maine la dealer daca poti trimite direct dosarul la Bucuresti la validare sau nu... Ca mi-ai putea trimite mie procura aceea + certificat fiscal... si iti cumpar eu un voucher de pe aici din Bucuresti (vedem noi cum ) - sa il depun joi dimineata direct la DACIA - ca sa dea nota de inscriere vineri. Nota e valabila pana luni - ca sa se faca factura.

scuze, nu vreau sa iti dau sperante false, totusi poate se poate face ceva...

Daca ma gandesc bine, intr-adevar birocratia e groaznica la RABLA... cica trebuie stornata si nota de comanda initiala, ca sa treaca in nota de comanda prin RABLA - si abia apoi se poate continua procedura.... Deh... nu inteleg de ce, ca RABLA ajunge doar in factura finala, nu vad de ce ar fi necesara si pe bonul de comanda....

Zaco, ai cumva masina Gri deschis, adica Gris Platine ?

Am o impresie ca loturile astea sunt pe culori...

Multumesc mult pentru intentie, dar nu ma mai complic... La mine era ideea sa scap de rabla pe care o am deja (imi ocupa un garaj degeaba) si sa castig niste bani, dar asa parca n-as vrea sa mai risc niste bani in plus. Programul asta RABLA a fost facut de toata jena...

Bafta si sper ca tu sa reusesti!

Link spre post

Salut

pana la urma am facut comanda la un dealer din Ungaria ... ma mai acceptati pe topic, sau deja se considera off topic?

Daca pot sa vin cu detalii va rog sa ma anuntati (cineva din echipa de admin)

Numai bine

Esti in locul in care trebuie. Pt FL si comanda, modalitati de plata si livrari poti vorbi in pace aici. Pentru altele, te poti adresa tuturor pe topicurile dedicate.

Felicitari pentru comanda si... Sa te bucure repede!

Link spre post

Mersi Daniel

deci dupa test drive la Tg Mures si studierea paginii web Dacia precum si acestui forum si alte pagine web am pus cap la cap tot ce aveam in mintea mea in privinta masinii. Multumit lui Timekruizer m-am informat si de la dealerii din Ungaria. Astfel prin inceputul lui decembrie dupa cateva e-mail-uri si conversatii pe telefon ne-am inteles cu dealer-ul respectiv (cel cu care a colaborat si Timekruizer). Mi-a trimis oferta finala, am achitat avansul de cca. 1000 euro din pretul de 16900 euro. (Ca si curiozitate exact aceeasi echipare + accesorii in Romania ar fi la pretul de 18690 euro - castig / economie de 2000 euro - cui ii trebuie tichete rabla??? ce mai ... talharie / bataie de cap si programul acesta, probabil)

Configuratia

1.5 dci 4x4 110 CP, culoare Alb, echipare Arctic (echivalent cu Laureat cu mici diferente - diferentele completate prin comanda optiunilor, aici nu mentionez)

tapiterie Laureat

ambianta Carbon Fonce,

cruise control

volan + schimbator viteze piele

sistem navigatie + harta Europei

Accesorii:

bare pavilion transversale

set covorase cauciuc cu margine inaltata

set covorase textil Adventure

aparatoare noroi fata / spate

set protectii aripi + usi laterale

ornamente praguri usi fata

ornament prag portbagaj

protectie portbagaj 4x4 (tavita)

ornament tub esapament cromat

cotiera

Sper ca nu am uitat nimic din configuratie. Un lucru interesant in configuratorul Duster pe pagina maghiara ca la final in echipare scria de orificii de aerisire pentru scaunele din spate. A se intelege ca prin aceste orificii ajunge aerul de la sistemul de climatizare si la scaunele din spate. Nu am vazut in configuratorul de pe pagina romaneasca. ???!!! Poate au uitat de asta (ca si de sistemul HSA)?

Cel mai important e ca atunci cand eram in curs de negocieri, agentul a spus ca livrarile pentru comenzile din decembrie se vor face pe saptamana de 10-14 februarie. Dar in contractul de comanda / avans scria data de 28 februarie pentru preluarea masinii (de catre mine). Presupun ca doar din motive de siguranta, ca sa fie sigur ca masina va fi acolo pana pe 28.

Oricum din cate am inteles din moment ce ajunge masina la dealer, mai au ei niste treburi administrative cu ea (cca. 1 saptamana).

Acum stau nerabdator sa treaca timpul.

P.S. din cate am inteles, agentul respectiv fiind originar din Salonta, probabil vorbeste si romaneste (poate Timekruizer confirma asta, ca ei s-au intalnit deja fata in fata, eu inca nu)

Toate cele bune

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...