Sari la conținut

Schimbare scaune fata duster

Postări Recomandate

Pana la urma a facut cineva schimabarea: scaune de PH1 inlocuite cu scaune de PH2 ? Niste preturi pt. 1 scaun ( sofer) si 2 scaune ? Sunt diferente la partea de airbag lateral, intre PH1 si PH2 ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat scaunul pasagerului. Am legat toate firele de la airbag, centura si senzorul de presiune  care chiar functioneaza, becul se stinge cand pun centura, sau cand ma ridic de pe scaun, in mers ca

stie cineva daca se pot schimba ? adica tehnic da , dar exista niste mufe sub ele si atunci ma intreb se potrivesc scaunele de pe vreun alt reno? se pot dezactiva airbagurile laterale ?   s-a mai g

Cum ți s-a scris pe trails: - măcar la suporți nu te zgârci la material, niște Z-uri anemice nu sunt soluția corectă - chiar dacă intră centura în peduncul nu înseamnă că și stă corect.

Posted Images

Salutare.

Se pare ca toata lumea se vaita de scaunele de la Dacia. Eu am Duster Ph2 si e acelasi ca cel de la MCV de acum 7 ani!.

Sper sa veniti cu o solutie, deoarece la acest scaun ii trebuie si senzorul pt centura de siguranta.

Link spre post

Eu pe logan fabricatie 2006 aveam suport lombar si chiar ii simt lipsa, in rest nu pot sa zic ca ma intereseaza altceva dar ala isi facea treaba foarte bine(abea pe duster cand nu l-am mai avut am realizat cat de ok era :))

Editat de klaus
Link spre post

Scuze pentru offtopic.

Ce e ala suport lombar, cum arata el si cu ce se mananca. Vreau sa stiu daca am la Forester asa ceva :))

Si 2: daca nu are suport ala la Duster, nu se poate face ceva, cumva, sub tapiterie ca sa se simta lumea bine?

Am facut jde mii de km, si drumuri foarte lungi (maxima personala 3000km cu opriri de pipi si cafea) si inca nu am simtit vreo ceva

lipsa la coloana desi scaunele de Forester nu sunt tocmai prietenoase cu drumurile foarte lungi. Nu dupa mintea mea cel putin...

Link spre post

Suportul lombar este ca o umflătură la " şale" ...mai sus de bazin...poate explica cineva mai bine. Iar alte masini mai au o rotița suplimentară pe langa cea care coboară/ridica spatarul.

Link spre post
  • 11 months later...

Era un topic, dar nu mai stiu pe unde. A pus cineva niste scaune de golf 6 cu ceva modificari. Dar pretul mi s-a parut horror: 800 ron scaunele + 800 de ron montajul, adaptarea...etc.

Si eu vreau sa schimb scaunele din fața.

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...