Sari la conținut

georgeb

Schimbare scaune fata duster

Postări Recomandate

stie cineva daca se pot schimba ? adica tehnic da , dar exista niste mufe sub ele :) si atunci ma intreb se potrivesc scaunele de pe vreun alt reno? se pot dezactiva airbagurile laterale ?

 

s-a mai gandit cineva sa le schimbe ?

 

problema mea apare de la suportul insuficient pentru copanele dotare personala , lipsa suportului lombar si lipsa suportului lateral.

mai pe scurt , ma simt ca pe scaunul de la bucatarie.

  • Îmi place 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut scaune schimbate la logan ph2 cu scaune de Laguna si de renault clio. Scaune schimbate fara a modifica sistemul de prindere. Referitor la mufe scaunele de clio aveau si ele airbag lateral, si mufa era aceeasi cu cea de logan.

 

Dusterul are aceleasi mufe si aceasi prindere a scaunului in podea.

 

Pentru alte modele de scaune sunt necesare modificari ale sistemului de prindere.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

M-am gandit si eu la o schimbare a scaunelor fata cu cele de pe facelift. Tehnic nu cred ca ar fi probleme insa cred ca problema cea mare este costul. La ce preturi au la piese de schimb, daca o cotiera costa aproape 500 de lei sau zapada artificiala pe langa roata de rezerva tot vreo 500, ma gandesc ca pe doua scaune cu airbag o sa ne ceara vreo 5000 de euro :) . Pe de alta parte cele doua din fata nu e suficient, trebuie si cel din spate daca pe facelift este alt material ca daca nu o sa arate masina ca arena nationala, in fata de un fel in spate de altul.

 

In legatura cu scaunele am o intrebare. Inca de cand am luat masina acum un an, scaunul soferului avea un mic joc fata-spate, uneori destul de suparator. Chiar am impresia uneori ca sunt pe scaunul din bucatarie. Am sesizat asta dar mi s-a spus ca nu e defect, asa trebuie sa fie. Pe langa faptul ca nu am mai auzit de o asemenea "solutie tehnica" ce implica clatinarea scaunului, un alt meserias de la acelasi dealer mi-a spus ca scaunul se poate sa fie rupt nu stiu pe unde. S-a mai intalnit cineva cu scaun clatinator?

  • Îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Autentifică-te pentru a urmări asta  

×