Sari la conținut

Schimbare scaune fata duster

Postări Recomandate

interesant este ca firma respectiva are pe stoc diverse modele de huse pt diverse tipuri de masini,el a asteptat pt a vrut din piele cu cusaturi rosii cu sigla masinii pe scaune cu diverse chestii pe ele,ma refer la spate,niste chestii pe la picioare si costul a fost undeva pe la vre-o 1000 euro toatee husele fata-spate

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat scaunul pasagerului. Am legat toate firele de la airbag, centura si senzorul de presiune  care chiar functioneaza, becul se stinge cand pun centura, sau cand ma ridic de pe scaun, in mers ca

stie cineva daca se pot schimba ? adica tehnic da , dar exista niste mufe sub ele si atunci ma intreb se potrivesc scaunele de pe vreun alt reno? se pot dezactiva airbagurile laterale ?   s-a mai g

Cum ți s-a scris pe trails: - măcar la suporți nu te zgârci la material, niște Z-uri anemice nu sunt soluția corectă - chiar dacă intră centura în peduncul nu înseamnă că și stă corect.

Posted Images

am spus undeva pe la 1000 deci e posibil sa fie si mai putin,am zis ca-l intreb ideea este ca s-a facut pe un Q5 care avea scaune normale de serie acum sunt cele de s-line cu diverse briz-brizuri....estimarea la bani am facut-o din ce imi aduc aminte acum stii c um e ....poate se gaseste si mai ieftin nu contrazic

Link spre post

negura,eu sunt din galati dar un cumatru de-al meu si-a facut huse din piele cu personalizare si cu alte suporturi undeva pe la bucuresti daca nu ma insel...am sa-l intreb si iti spun

Ok, multumesc :) Pielea ca pielea, da' suportul lombar chiar il gasesc important.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...