Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

Ceva util, cam scump, dar având în vedere că face treaba cea mai grea(citirea unghiului volanului via CAN) trecem peste.

Cornering lights via CAN + alte funcții

Daca ar fi sa fie numai modulul de cornering ar fi bine, dar cred ca mai trebuie si alte modificari la faruri sau stropitoare pentru curatare faruri

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Cornering lights la Dacia se implementează citind unghiul volanului* apoi aprinzând proiectorul de ceață de pe partea în care ai rotit volanul, desigur cu niște condiții** deci trebuie doar să separi proiectoarele pe 2 circuite, lucru care se poate face foate ușor la nivelul mufei cablajului de proiectoare fără a tăia fire.

Cel care face modulele de geam a construit ceva de genul, problema o constitue citirea corectă(optic sau senzori hall***) a rotației volanului.

*via CAN(priza obd)

**

rotirevolan minim 40grade

funcționare până la 40kmh

***există un site care vinde la noi, cornering universal cu senzori hall

Link spre post

Vaz ca la Lidl o sa fie luni ceva chestii interesante pt auto cum ar fi:

- ceva redresor baterie auto care se lauda ca stie programele mai destepte

- ceva cheie cu clicket si capete tubulare care pare ca ar fi dinamometrica

preturi de dumping - de obicei prin CJ astea se cam termina pana la amiaza.

#numazic

post-4304-0-59829100-1452860170_thumb.png

Link spre post

Vaz ca la Lidl o sa fie luni ceva chestii interesante pt auto cum ar fi:

- ceva redresor baterie auto care se lauda ca stie programele mai destepte

- ceva cheie cu clicket si capete tubulare care pare ca ar fi dinamometrica

preturi de dumping - de obicei prin CJ astea se cam termina pana la amiaza.

#numazic

post-4304-0-59829100-1452860170_thumb.png

Am dat click pe acolo si am vazut la fabuloasa suma de 16 lei un termometru pentru interior/exterior. Aviz posesorilor de PH1. Asta e unul dintre lucrurile de la care puteau sa nu faca rabat. Sa zicem ca integrarea cu display-ul masinii samd.. nu costa 16 lei, costa 160 de lei! + 2 linii de cod pe care le scriu si eu acuma ca sa clipoceasca "if {(temperature) <= 0 printf//alternezi textul alb negru cu sleep(1000)} else {cout<<(temperature)};".In fine... Dar la pretul unui Duster, puteau sa tranteasca o chinezarie de 1$ sub oglinda cu o lita pana in bord... #zicsieu

Link spre post

E cheie dinamometrică(28-210Nm), acoperă cu succes suruburile de la roți (105Nm).

Redresorul e ok, stă pe bateria mea când am acces la garaj, în rest stă 24/7 pe mașina din garaj.

Editat de t0rquemada
Link spre post

Multumesc foarte mult de feedback guys!

Aveam de gand sa le cumpar oricum din cauza preturilor insa conteaza mult parerea utilizatorilor. Apreciez.

@t0rquemada, cred ca daca ai 2 masini si una sta mai mult e un mod foarte fain de a prelungi durata de viata a bateriei (aleia care sta), mai ales pe timpuri de-astea de iarna.

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...