Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

aia stiu, initial vroiau sa ma puna sa le schimb cu unele ,,stas". dar cu berbecul ala in fata nu stiu ce sa zic. stii treaba asta cu itp-ul pentru troliu de 6000 ? ca de-ala ascuns in bara ar fi fost mult mai estetic, dar nici nu ma scotea din belea. oricum mai am 2 ani pana la itp, dar mie de baietii din polo-uri mi-e jena. nu ca le-as da motive sa ma ia la puricat, dar dpdv al sigurantei, berbecul ala din fata, prins direct de lonjeroane, face gaura, nu absoarbe impactul.

Editat de eden
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

foarte tare ! poliuretan sau metal imbracat ? se omologheaza rar asa ceva ? eu stau cu morcovul ca am un troliu care iese 10 cm sub numar, in fata masinii. cat a costat minunea ?

Iti spun eu.... :flowers:

A costat 770 ron plus posta. Il gasesti pe autolux, Sebes. Este metal imbracat cu poli.

La itp nu cred ca se ia nimeni de tine atata timp cat Dacia comercializeaza oficial acest gen de accesorii. Ma refer la bullbar.

Link spre post

aia stiu, initial vroiau sa ma puna sa le schimb cu unele ,,stas". dar cu berbecul ala in fata nu stiu ce sa zic. stii treaba asta cu itp-ul pentru troliu de 6000 ? ca de-ala ascuns in bara ar fi fost mult mai estetic, dar nici nu ma scotea din belea. oricum mai am 2 ani pana la itp, dar mie de baietii din polo-uri mi-e jena. nu ca le-as da motive sa ma ia la puricat, dar dpdv al sigurantei, berbecul ala din fata, prins direct de lonjeroane, face gaura, nu absoarbe impactul.

Teava de inox din care este confectionat berbecul, in general, este ft subtire. Nu-ti imagina ca-i mult material acolo, inoxul este un metal destul de costisitor. Prinderea se face de berceau, iar la cat este ala de solid, de gros, nici nu se clinteste.

Link spre post

Am reusit sa ajung la prima ora la lidl. M-am sfortat degeaba.

Erau peste 80 (numarate) de incarcatoare d-alea , asa ca mi-am luat una bucata fara stres (de data asta).

Eram hotarat sa iau doar incarcatorul, dar pana la urma am luat si termometrul (care este cam meh), testerul de baterie / alternator, cheia dinamometrica, cheia de filtru si un cric crocodil. Aia ie cu Lidle-ul asta

Link spre post

prin berbec ma refeream la rolele de ghidaj si carligul de la troliu :)) oricum, foarte misto bara !!! sa o stapanesti sanatos !

Aaaa, am inteles! :hyper:

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...