Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

La un moment dat ma mindream cu un troliu electric de 1200 kg cumparat din D. Din varii motive am ajuns cu nasul masinii in albia unui piriu si am considerat ca e momentul sa-mi incerc troliul. Ei e bun pina se intinde cablul...

Pai... 1200 kg, e mai mica decat greutatea dusterului. Cred ca si pe drum drept (de asfalt) ai o problema de tragere, da' atunci cand s-a mai si inoroit putin. Ca sfat, daca vrei sa nu mai transpiri, cumpara si-un scripete si-atunci se dubleaza putere (adica se face 2400 kg, ceea ce e ceva mai mult decat greutatea Duster-ului)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

scripeti buni si ieftini gasiti la magazinele cu utilaje/scule ptr constructii... singura diferenta e ca nu sunt inscriptionati cu 4x4/offroad/... in rest fac acelasi lucru... trebuie doar sa aibe rola adecvata ptr cablul folosit, si sa reziste la "tonajul" care intentionati sa-l trageti.

nu uitati ca pe langa scripete mai aveti nevoie de o chinga de copac si un ochet. cu ajutorul lor puteti fixa scripetele, fara ele, doar cu scripetele nu faceti nimic.

exista "kit de recuperare" de la T-Max, care contine tot ce e necasar si e la un pret relativ decent (~300RON parca).

Editat de kidu79
Link spre post
  • 2 weeks later...

Azi am cumpărat un nou telefon și odată cu el am luat și un suport auto. Mi se pare foarte smecher ca e cu magnet, și chiar sta telefonul acolo în ciuda gropilor din București. Prețul a fost în jur de 35 lei de la norauto.

post-2381-14371250405883_thumb.jpg

post-2381-14371250521252_thumb.jpg

post-2381-14371250617763_thumb.jpg

Sent from my LG G4

Link spre post

Nu prea ai ce sa le faci :(

Ca sa fie mai putin galagioase trebuie sa fie cat mai plate si mai aerodinamice.

Ca sa zic din experienta proprie, te obisnuiesti cu suieratul :P

sau iti cumperi whispbar

tech-aerodynamics.jpg

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...