Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

Am intrebat eu si NU vin separat. Doar sa facem pe din doua comanda - unii sa ia plasticurile de pe usi, ceilalti cele de pe aripi. La acestea din urma ma inscriu si eu...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Am intrebat eu si NU vin separat. Doar sa facem pe din doua comanda - unii sa ia plasticurile de pe usi, ceilalti cele de pe aripi. La acestea din urma ma inscriu si eu...

Cautati... cautati... caci acestea nu vin set complet... Sunt separat pt usi si... separat pt aripi!

Link spre post
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Revin la acest topic. Am cautat-cautat si singurul loc unde am gasit separat era cu pretul de 410 ron. Excelent, am zis eu, am sunat, am dat comanda si la confirmare mi se atrage atentie ca pretul este PE BUCATA ( adica pentru protectiile de aripi - pe acestea le voiam eu - plateam 820 ron, in conditiile in care gasesti cam peste tot - inclusiv pe forum - set aripi+usi cu 850 ron).

A gasit cineva separat doar protectiile pentru aripi? Daca da, la ce pret? Poate informatia va folosi si altora, nu doar mie.

Link spre post
  • 3 weeks later...

Si-a mai montat careva paravant pe masina? Ce recomandati? Eu nu am avut niciodata asa ceva si ma atrage oarecum ideea. Totodata ma gandesc sa pun si folie pe geamurile din spate. Paravantul asta influenteaza cu ceva folia? Care ar fi ordinea, mai intai folia si apoi paravantul? Habar nu am cum se prinde asta de geam :(

Link spre post

Recomand folia prima dată.

Paravânturile se lipesc puțin în interiorul chederului plus că se folosesc niște cleme metalice care intră tot așa în interior.

Așadar mai greu să le dai jos pentru montat folii.

Cel puțin foliile așa s-ar monta mai ușor, fără ele.

Eu așa m-am gândit să urmez etapele și deocamdată am terminat doar cu faza 1. :)

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...