Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Buna tuturor,

Doream sa imi dotez masina cu protectii pentru aripi si portiere, faimosul kit. Evident ca sunand in service, m-am speriat, cei din Caremil Iasi vor 1770 roni pentru circa 12 bucati de plastice si ceva suruburi. E ingrozitor de mult si nu merita banii, pe de alta parte, acele protectii ar fi foarte utile pentru masina.

Cautand pe net, am dat peste :

http://olx.ro/oferta...html#94d570b95a

care, daca ma intrebati pe mine, nici macar asta nu este un pret extrem de decent pentru niste plastice, dar ma rog, e la jumatate. Pe de alta parte, e doar un anunt pe olx / mercador, nu e vreo firma de incredere de care sa fi auzit.

Va intreb pe voi, poate ati sapat si gasit mai mult decat, mine, mi-ati putea recomanda vreo sursa pentru acel kit mai de incredere ? Sau poate a cumparat cineva din sursa pe care am mentionat-o si imi poate da o parere ?

Multam.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va intreb pe voi, poate ati sapat si gasit mai mult decat, mine, mi-ati putea recomanda vreo sursa pentru acel kit mai de incredere ? Sau poate a cumparat cineva din sursa pe care am mentionat-o si imi poate da o parere ?

Multam.

N-ai sapat si prin forum ... AICI gasesti o varianta la 850 ron

Link spre post

Hmmm, daca cineva vrea doar protectiile de pe usi, eu as vrea doar cele de pe aripi. Poate asa iesim amandoi mai ieftin- facem pe din doua pretul.

Link spre post
Hmmm, daca cineva vrea doar protectiile de pe usi, eu as vrea doar cele de pe aripi. Poate asa iesim amandoi mai ieftin- facem pe din doua pretul.

Eu am comandat setul din sursa indicata de Daniel mai sus, deja au ajuns, abia astept sa le montez ... :) Intreaba poate iti vinde separat.

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...