Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

Am eu montata consola de plafon. Recomandare: cauta pe karttuning filmuletul cum faci montajul la consola si uita-te la prinderile din fata, de sub plafoniera sa vezi daca le ai. Eu la ph1 nu am cele 2 "urechi" unde fixeaza ei clipsurile in fata si a trebuit sa prind cu 2 filetante intr-o traversa.

Eu am protectiile de plastic dinspre usi, nu dinspre tunel ca in fotografiile tale, si sunt multumit de ele. Luate tot din rusia de pe site-ul de mai sus.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Protectia de tunel fata o folosesc si eu. Se murdarea mocheta aia in stanga de la bocanc cand stai cu piciorul pe acceleratie. Plus ca protejeaza un pic si sub pedala, si cu niste presuri care acopera restul in jur e f bine. Montajul e un pic anevoios ca trebuie sa te bagi pe sub volan, dar s-a potrivit f bine.

Link spre post
  • 1 month later...

Salutare,scrumiera de origine este din plastic normal sau ceva plastic mai special?Intreb pentru ca am gasit la un magazin chinezesc unele mega ieftine si ma gandesc sa-mi iau una sa fie acolo ca nu strica.La fel are si brichete auto,dar am probat una ieri si nu intra in lacasul ei,avea diametrul mai mare!...curios ca la alte 3 masini diferite ca marca la care am probat intra perfect,sa fie mai subtri cele pentru Duster?

Link spre post
  • 3 months later...

A cumparat si utilizat cineva parasolarele de origine Dacia. Acelea care au un pret absolut indecent dar ma gandesc ca poate avand in vedere pretul, si calitatea este pe masura.

Este vorba de accesoriile cu:

ref 7711576049

ref 7711576048 

Link spre post
  • 2 months later...

Am montat si eu protectii la aripi si bandouri usi.

1850 ron de la dealer... echivalent cu CASCO pe un an...

Poftiti poze before si after.

Pentru cei care au culoarea asta poate le e de folos sa ia o decizie in privinta achizitionarii lor...

Multi bani dar sunt faine... parerea mea.

20180525_141002.jpg

20180819_122038.jpg

20180819_122015.jpg

20180819_121948.jpg

20180819_121940.jpg

20180819_121923.jpg

Link spre post

Arata foarte bine.

Presupun ca ai Casco, avand in vedere ca ai comparat cu pretul unei astfel de asigurari. Adevarat sau fals?

Daca ai Casco, ai luat legatura cu agentul sa includa si imbunatatirile facute la masina? Daca nu, in cazul unui incident masina se face asa cum a venit din uzina si cum a fost asigurata. 

Editat de abc
Link spre post

N-am facut Casco...inca...:roll: 

Astea au fost comandate in mai cand a venit masina si abia acum au ajuns cele bune fara gaurica din fata pentru senzor.

Initial mi-au dat kitul pentru cele cu senzor fata.

Bani ar fi , hartiile cu oferta le am acasa...

Ms de pont nu stiam .

Si dupa ce inchei polita si apoi mai adaug ceva pe masina presupun ca ar tb sa mai platesc ceva pt fiecare reper.

Ramane sa ma hotarasc... mereu imi vine in cap ca de banii astia as face-o boboc in fiecare an sau as putea sa -i cumpar altceva de 1900 roni...dar fereasca Dumnezeu de un accident serios, cu banii astia nu faci nimic...cu polita da...

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...