Sari la conținut

Suspensie H&R + IRONMAN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 193
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pana la urma tot de la ei am luat si eu. Sunt seriosi baietii, mi-au livrat in 7 zile, asa cum au promis. Pretul in 2014-03 este de 920 + curier. Montarea lor a durat cca 90 min. Arcurile sunt de culo

Salutare, Deschid acest topic (chiar daca mai exista unul dedicat imbunatatirii suspensiei) deoarece, eu cred ca pasul la care am recurs eu de a-mi schimba suspensia este o varianta foarte echilibrat

Pentru a masura cat mai exact lift-ul rezultat dupa inaltare: 1. masina sa fie fara pasageri si fara incarcatura, cu toate accesoriile si echipamentele din dotare (roata rezerva, cric etc) 2. sa se

Posted Images

amortizoare ironman = foarte bune* (in orice combinatie de arcuri)

* = cu mentiunea ca pentru duster le-au gresit (orice ar spune oricine) Asadar, pentru a beneficia de ele la adevarata lor valoare, este ok sa apelezi la improvizatii.

Improvizatia despre care vorbesc: manufacturare prelungitoare tija amortizor (la strung....).

Sunt "safe"? Foarte DA*, dar tot improvizatie este.

* = cu mentiunea ca depinde cine ti le face, cum ti le face, din ce ti le face si cine ti le monteaza si cum ti le monteaza

Pe ale mele prelungitoare le-au facut cei de la DOJO Motorsport, si stiu ca si Mudster face treaba asta. Cine le face mai bine? Nu stiu.

Ale mele sunt facute din metal chior (din cate stiu si sper sa nu gresesc). Prin chior inteleg fara vreun tratament special de nici un fel.

Asadar, eu le recomand, sunt multumit de ele. Cei care au ganduri de genul.... ar fi bine sa-si asume de la inceput situatia sau sa astepte ca poate Alec ii va convinge pe cei din Australia ca proiectul pentru Duster este cu bube si ca ar fi bine sa reanalizeze situatia si sa scoata pe piata un produs demn de traditia Ironman (+eventual sa retraga rebuturile, sa-si asume costurile, etc... dar asta deja este un vis frumos)

@iulian, imi pare rau ca ai trecut si tu prin povestea asta... Sa ne tii la curent cu ce vei mai face :)

Editat de gusterul
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe ale mele prelungitoare le-au facut cei de la DOJO Motorsport, si stiu ca si Mudster face treaba asta. Cine le face mai bine? Nu stiu.

Ale mele sunt facute din metal chior (din cate stiu si sper sa nu gresesc). Prin chior inteleg fara vreun tratament special de nici un fel.

Se fac intentionat dintr-un metal "mai moale" decat amortizorul pentru ca in caz de ceva mai nasol sa cedeze prelungitorul si nu amortizorul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...