Sari la conținut

Duster 1.2 TCe 125 cai

Postări Recomandate

Banuiesc ca sunt aceleasi discutii ca si cu gpl pe 0.9-le de pe logan si sandero insa si acolo s-a rezolvat ce era de rezolvat si se pune fara probleme la preturile normale.

Later Edit: My bad atunci daca sunt diferente majore intre ele.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 342
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

diferenta de 1,1 sec este MAXIMA. mi se pare ca ajungi de la TM la Lugoj cam cu... 30,5 secunde mai repede. Hai sa fim putin seriosi si sa ne dam seama ca analizele nu se fac asa. Motorul de 1,2 Tce e

Șanse 50% să nu ai probleme

Am fost ieri si am testat eu 1.2 in Ungaria. Am comandat-o deja si in 2 saptamani vine de pe stock din Viena. Se misca fantastic. Consum mediu 7l/100 km. Sunt fascinat de ea. Am platit 3600000 forinti

Posted Images

nu sunt!!! 0.9 este secventiala cu turbo, 1.2 tce este injectie directa cu turbo. Sunt instalatii dar cred ca sunt scumpe. Si ce am gasit pe un forum dedicat gpl : Pai e cazul sa va ganditi de 2 ori, pentru ca instalatiile pentru injectie directa consuma si benzina ( se refera in procente si cica ar fi de 40 % )

Link spre post

Sa va relatez ce am patit eu azi: am fost sunat de Dacia din Severin sa ma intrebe daca mai sunt interesat, le-am transmis ca sunt dezamagit de Ro si ca am cumparat din Hu. Au fost socati ca se poate pt ca strainii nu au voie sa cumpere din Ro si ca modelul 1.2 nu se fabrica inca pt Ro. Ce parere aveti?

Trimis de pe al meu HTC Desire 500 folosind Tapatalk

Link spre post

Ai condus diesel modelul 2013? cum ti se pare ca trage? la 130 de km/ ora se auzea tare vantul, zgomotul de fond, pneurile?

Dieselul nu l am condus , am avut inainte o laguna 2 de 1,9 dci la care am avut numai probleme, de aceea am renuntat la diesel optand pentru benzinara .

Nu am facut nici test drive cu motorul 1,2 tce, explicatia dealer ului a fost ca renault nu ofera test drive cu motorul acesta in Romania

Aveau la test drive dieselul , dar nu am fost interesat de acesta . Masina am luat o fara sa fac vreun test drive .

Sunt foarte multumit de cei de la reprezentanta , masina a venit cu vreo 2 saptamani mai devreme decat data comunicata de ei la inceput , de asemenea ei mi au facut toate formalitatile cu inamatricularea , eu nu a trebuit sa fac absolut nimic , exceptand plata desigur .

Si ca sa ti raspund Dule , pneurile nu se aud tare , vintul nu se aude tare , eu spuneam ca astea sunt zgomotele care mai degraba le am auzit comparand zgomotul produs de motor . Eu zic ca masina e foarte silentioasa. la semafor deabea il auzi .

Link spre post

@lucianC, ai testat pana acum masina si pe dealuri (pe sosea, nu in offroad)? Ma intereseaza daca "se sufoca" la pante mai lungi.

Da am fost si pe dealuri , de exemplu inainte de cluj in zona Huedin, Piatra Craiului este o portiune buna de urcat , cu serpentine , eu nu am sesizat nimic de genul " se sufoca " ,masina trage foarte bine eram 5 persoane in masina .

Ce am sesizat e ca se inclina masina , anterior aveam laguna care se aseza mult mai bine pe serpentine DAR se sufoca de numa chiar si pe drum drept , nu doar in panta

Link spre post

LucianC, sa o stapanesti sanatos si sa iti mearga bine (si masina si toate celelalte) .

Dragi colegi, va rog sa nu divagati aici.

Puteti face alt topic cu GPL pe motorul de 1.2 TCE. Dar aici va rugam sa va axati doar pe masina in sine.

Evident puteti face ceva comparatii cu Diesel, dar haideti sa nu intram iarasi in polemica Diesel vs Benzina - ca sa nu facem praf si acest topic.

Eu as zice ca e clar ca 1.2 TCE e foarte silentioasa, in oras aproape ca nu o auzi. Doar peste 120 km/h incepi sa auzi motorul.

Pentru cei ce nu depasesc des 110 km/h, cred ca e o alegere foarte buna, daca nu ai nevoie de 4x4.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...