Sari la conținut

Duster 1.2 TCe 125 cai

Postări Recomandate

Avand in vedere ca pana acum am condus o masina sport cu suspensia coborata si nu am avut probleme consider ca 4X4 este o investitie fara sens pentru mine. Vreau SUV pentru luna aceea de iarna cand la inceput nu poti pleca din cauza zapezii iar mai tarziu din cauza sleaurilor formate si pentru ca o suspensie sport pe drumurile din Romania....

ca dotari am ales varianta Laureat fara optionale gen piele senzori sau jante. Pielea nu imi place iar jantele vreau de 17'.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 342
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

diferenta de 1,1 sec este MAXIMA. mi se pare ca ajungi de la TM la Lugoj cam cu... 30,5 secunde mai repede. Hai sa fim putin seriosi si sa ne dam seama ca analizele nu se fac asa. Motorul de 1,2 Tce e

Șanse 50% să nu ai probleme

Am fost ieri si am testat eu 1.2 in Ungaria. Am comandat-o deja si in 2 saptamani vine de pe stock din Viena. Se misca fantastic. Consum mediu 7l/100 km. Sunt fascinat de ea. Am platit 3600000 forinti

Posted Images

Eu mi-as lua jante pe 15 ca sa am talonul si mai mare ca sa pot trece linistit prin santuri / peste borduri etc - fara sa imi fie frica de zgarieturi ale jantelor. Pe bune ca nu pricep de ce ai vrea jante de 17 pe o masina de acest gen - capabila si de iesiri in afara soselei. Doar nu mergi cu ea la expozitie. Masinile circula pe strada, nu in showroom.

Revenind on-topic totusi. Am inteles ca s-au luat comenzi de 1.2 TCE cam pe la inceputul anului. Chiar nu s-a livrat nici una ca sa avem aici pareri reale, diferite de cele din testele jurnalistilor ?

Link spre post

Eu mi-as lua jante pe 15 ca sa am talonul si mai mare ca sa pot trece linistit prin santuri / peste borduri etc - fara sa imi fie frica de zgarieturi ale jantelor. Pe bune ca nu pricep de ce ai vrea jante de 17 pe o masina de acest gen - capabila si de iesiri in afara soselei.

Pentru ca 75% din km ii fac in oras si nu sunt fan off-road iar pt mine aspectul conteaza. de zece ani conduc o masina sport. tuningulTOR_3.jpg mi-a ramas in inima.

Link spre post
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...